DOLANDIRICILARI NASIL ANLARIM?

yarmhayat

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar selam az önce
işlemleriniz için gerekli evraklarınız büromuza yönlendirilmiştir. Bilgi için İletişim: 02129445913 B393
AV ILKRTMR Diye bi hattan böyle bir mesaj aldım avukatlık hiçbir işim yok arıyorım telesekreter baglanıyor googlea yazıyorım bişey çıımıyor bu ve bunuj gibi numaralar dolandırıcı mı nasıl anlarım

Arkadaşlar selam az önce
işlemleriniz için gerekli evraklarınız büromuza yönlendirilmiştir. Bilgi için İletişim: 02129445913 B393
AV ILKRTMR Diye bi hattan böyle bir mesaj aldım avukatlık hiçbir işim yok arıyorım telesekreter baglanıyor googlea yazıyorım bişey çıımıyor bu ve bunuj gibi numaralar dolandırıcı mı nasıl anlarım
hocam soruyu kendiniz cevaplamissiniz isiniz olmayan yerlerden gelen mesajlara donmeyin aramayin

Arkadaşlar selam az önce
geri arama sakın senin sesini kaydedip yapay zekayla sözleşme onaylatmış gibi yapabiliyorlar

Geri