ahmetbirs
80+ Bronze
yazdıysan daha kolay babana soyle sikayetci olun*ürün adı* ücreti, şeklinde açıklama yazmıştım
yazdıysan daha kolay babana soyle sikayetci olun*ürün adı* ücreti, şeklinde açıklama yazmıştım
550₺'ye tecrübe edindin, davaya harcayacağın masrafa değmez bile boşver.Biliyorum evet naptığımın farkındayım ama olan oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi dedin bir açıdan içim rahatladı ama... Dava açsam bir faydası olur mu
Dolandırıcı enes çıkıyomuş dnxnxn. Yanlış iban a gitti felan desen bankaya belki kurtarırsın, aklıma bu geldi.Dostum giden gitti yapacak bisey yok. 550tl ye koca bir tecrube edindin. Bazi insanlar bu tecrübeyi 100-200bin TL ile ediniyor bu acidan bak. Hayatinda bisey alirken artik bu aklina gelecek hep. Guzel bir tecrube satin aldin 550tl ye
Djksfkalflalvl arkadaslar tecrube satiyorum isteyen ozelden yazsinDolandırıcı enes çıkıyomuş dnxnxn. Yanlış iban a gitti felan desen bankaya belki kurtarırsın, aklıma bu geldi.
Engellemiş bir de paparadan beni.. : D Bakayım birDolandırıcı enes çıkıyomuş dnxnxn. Yanlış iban a gitti felan desen bankaya belki kurtarırsın, aklıma bu geldi.
Bana tecrübe kazık gibi girdi, ömrüm boyu bir daha asla unutmam ben. 3 liraya su alınca bile içim gidiyordu oysa benimDjksfkalflalvl arkadaslar tecrube satiyorum isteyen ozelden yazsin
hocam ben ürünü merak ettim fotosu var mıGardrops üzerinden 550tlye ürün satın aldım ve satıcı ibandan ödersem daha uyguna geleceğini söyledi. Hesabını kontrol ettim ve daha önce satış yapmış, yorumları vardı. Dolandırıcı olduğunu tahmin ediyordum ama ürünü o kadar almak istiyordum ki kesinlikle benim enayiliğimden dolayı satın almaya engel olamadım.
Papara üzerinden attım parayı ve beni engellemiş tabii ki. Babam hukuk konusunda çok bilgili ve muhtemelen desem kızmazlar ama bu saflığımı anlatmaya utanıyorum. Napabilirim parayı alma şansım var mı?
Uygulama üzerinden satın almadığım için güvencem de yok.
(lütfen dalga geçmeyin ben zaten yetince kötü hissediyorum)
Kardeşim ben avukatım sen yazılanlara bakma yazışmaların ekran görüntülerini al dekont ve görüntülerle polise gidip şikayetçi ol. Dolandırıcılıktan ceza alacağı için sana gelip parayı yalvara yalvara öderGardrops üzerinden 550tlye ürün satın aldım ve satıcı ibandan ödersem daha uyguna geleceğini söyledi. Hesabını kontrol ettim ve daha önce satış yapmış, yorumları vardı. Dolandırıcı olduğunu tahmin ediyordum ama ürünü o kadar almak istiyordum ki kesinlikle benim enayiliğimden dolayı satın almaya engel olamadım.
Papara üzerinden attım parayı ve beni engellemiş tabii ki. Babam hukuk konusunda çok bilgili ve muhtemelen desem kızmazlar ama bu saflığımı anlatmaya utanıyorum. Napabilirim parayı alma şansım var mı?
Uygulama üzerinden satın almadığım için güvencem de yok.
(lütfen dalga geçmeyin ben zaten yetince kötü hissediyorum)