Neler Yeni

Dolandırıldım. Yardım

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kadir_1987

80+ Silver
kankam halim itten beter zaten şu halde bu kadar fazla bile yazmışım dalgana başka yerde bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siber suçlara gittik gerekli bilgileri aldı bekliyoruz
Çok geçmiş olsun.
Maalesef insanların dişinden tırnağından artırdığına göz dikecek kadar insanlıktan çıkmış yaratıklar ile birlikte yaşıyoruz :(
TECRÜBE OLUYOR NE YAZIK Kİ.

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
kankam halim itten beter zaten şu halde bu kadar fazla bile yazmışım dalgana başka yerde bak.

siber suçlara gittik gerekli bilgileri aldı bekliyoruz
kartı ödemeye kapatın iptal edin yani para fln çekemesin kredi kartı bilgilerini verdiyseniz

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Polise git tutanak tuttur reis sonra sahibinden ile iletişime geç dolandırıcılık hakkında.

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
kartı ödemeye kapatın iptal edin yani para fln çekemesin kredi kartı bilgilerini verdiyseniz
bloke ettik bütün işlemleri bekliyoruz hocam.

Polise git tutanak tuttur reis sonra sahibinden ile iletişime geç dolandırıcılık hakkında.
tuttuk kullandığı numaradan bulamazlar mı konumunu acaba

SadeceSeyf

80+ Gold
sahibinden üzerinden g29 alacakken bir ilan diğerlerine göre ucuzdu.İrtibata geçtim ve bana bir link gönderdi.Param güvende ile alacağımı söylediğimden bana bunun kopyasını atmış anlamadım yardım edin IBAN numarası mevcut nerden çektiğini bulabiliyoruz ve şahısla iletişim halindeyiz bulunabilir mi ayrıyeten ibana g
Link dolandırıcılığı bunun ile ilgili biri bilgilendirme yapmıştı. Çok dikkat etmek gerekiyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,471
İsim
Hacı
Geçmiş olsun. Gitti giden. Parayı alabilmen imkansıza yakın.

FareV

80+ Bronze
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Kesinlikle karakola gidip her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatman seni için en iyi ve en hızlı sonuç'a çıkarır.

jouly

80+ Bronze
bloke ettik bütün işlemleri bekliyoruz hocam.

tuttuk kullandığı numaradan bulamazlar mı konumunu acaba
kullandığı hat açık hat muhtemelen.Geçmiş olsun .Kişi sağlam korunuyorsa muhtemelen bulunmaz.Ama ümit kesmeyin

Clputh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Gun
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Kesinlikle karakola gidip her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatman seni için en iyi ve en hızlı sonuç'a çıkarır.
6 ay gibi bir süreç verdi hocam artık ümidi kestim o paradan gideceği varmış konuyu merak edip gelen arkadaşlara bu da bir uyarı niteliğinde olsun o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,274
Üyeler
162,660
Son üye
alixyoruk
Top Bottom