Neler Yeni

Dolandırılmayın Kanmayın

HanSoloQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Karakoç
[Linke kesinlikle tıklamayın zaten tam linki koymadım sorumluluk almam]Hello friend, my son was born and now I have absolutely no time to play. Therefore, I want to distribute all my skins to random people, choose which ones you want and take them! Here is the link to trade - http://steamcommunify.ru.com. Arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi dc den bu her platfromda en az 1 kere yaşadığm bir olaydır adam çocuğnun olduğunu oyun oynamaya vakti olmadığını ve rasgele insanlara hatyır olsun diye cs go ksinlerini dağıtıcağını söylüyor birebir steam logosu falanda çıkıyor dc de sakın inanmayın arkadaşlarlinkte community yerine communify yazıyor başka çok çeşidine denk geldim. Kanmayın Kandırmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

[Linke kesinlikle tıklamayın zaten tam linki koymadım sorumluluk almam]Hello friend, my son was born and now I have absolutely no time to play. Therefore, I want to distribute all my skins to random people, choose which ones you want and take them! Here is the link to trade - http://steamcommunify.ru.com. Arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi dc den bu her platfromda en az 1 kere yaşadığm bir olaydır adam çocuğnun olduğunu oyun oynamaya vakti olmadığını ve rasgele insanlara hatyır olsun diye cs go ksinlerini dağıtıcağını söylüyor birebir steam logosu falanda çıkıyor dc de sakın inanmayın arkadaşlarlinkte community yerine communify yazıyor başka çok çeşidine denk geldim. Kanmayın Kandırmayın
Başınıza böyle bir şye geldimi lütfen anlatın sakıncası yoksa.

En İyi Cevap
7
indir.jpeg

Tamam kanmayacağım uyarı için saol.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Böyle bir şeye inanan varsa zaten dolandırılmayı hakediyor bence. Neymiş oğlum doğdu, oyuna vaktim yok; skinlerimi bedava dağıtıyorum. Daha bu cümleden belli ediyor zaten dolandırıcı tarzı bir şey olduğunu.

HanSoloQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şeye inanan varsa zaten dolandırılmayı hakediyor bence. Neymiş oğlum doğmuş, oyuna vaktim yokmuş; skinlerimi bedava dağıtıyorum. Daha bu cümleden belli ediyor zaten dolandırıcı tarzı bir şey olduğunu.
O değil adamlar bizim okulun whatsapp resmi grubunda paylaştı müdürler attı aga. Çok kanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O değil adamlar bizim okulun whatsapp resmi grubunda paylaştı müdürler attı aga. Çok kanıyorlar.
Taib başka bir şey di müdür steam değil 3310 kullanıyo. Helal olsun adama.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
KDFŞBKDŞFKBLŞDFB la insan birazdaha çalışır communify ne la conmunity falan yaparsın (dolandırıcı değilim beynimi kullandım) communify i adam direk görür aynı mesaj banada geldi
1620904920715.png

Bana farklı bi link atmıslar

Top Bottom