Neler Yeni

Çözüldü✓ Dolap'ta 1400 TL'ye Satılan G29 Alınır Mı?

federalper

80+ Silver
Bu fiyata imkansız hocam bazıları var ürün yerine başka bir şey gönderiyor sizin verdiğiniz komisyon vs yanıyor iade ile uğraşıyorsunuz

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
ya arkadaşların dediği gibi dikkat çekmek için öyle yazdı yada dolandırıcı 2. eli 6-7 bin lira olan şeyi çok acil paraya ihtiyacı var diye satmaz 4k falan olsa mantıklı en azından

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ege Beker
Herkese teker teker cevap veremeyeceğim o yüzden tek bir mesaj yazıyorum. Herkese cevapları için teşekkürler ben de dolandırıcı olduğunu düşünüyordum fakat Dolap'ın iade sürecini görünce yine de bir sorayım dedim. Belki de dikkat çekmek için yapıyor onu da bilmiyorum fakat fiyatın bu olmadığına eminim. Zaten alma riskine girecek olan var mıdır hiç sanmıyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese teker teker cevap veremeyeceğim o yüzden tek bir mesaj yazıyorum. Herkese cevapları için teşekkürler ben de dolandırıcı olduğunu düşünüyordum fakat Dolap'ın iade sürecini görünce yine de bir sorayım dedim. Belki de dikkat çekmek için yapıyor onu da bilmiyorum fakat fiyatın bu olmadığına eminim. Zaten alma riskine girecek olan var mıdır hiç sanmıyorum.
Yukarıda da yazdığım gibi ürünü zaten biri almış satıcı da göndermemiş :) Yani iade söz konusu bile değil işlemi iptal ediyor. Şikayet edip geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Merhaba herkese, dün fotoğraftaki gibi bir ilan gördüm. Fiyatı anormal derecede ucuz. Satıcıyla konuştuğumda sorununun olmadığını söyledi, kutusu ve faturası yok. Bir arkadaşının hediye ettiğini söyledi. Bana çok mantıklı gelmedi. Normalde shiftersız 5-6 bin liraya satılan ürünün shifter ile birlikte 1400 liraya satılması çok saçma.
Hocam iadesi çok kolay sorn olursa bile iade et direkt kabul ediyorlar

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Dolap indirmiş fiyatını zaten satici 9600 TL yazmış
saçmalayıp yanlış bilgi verme. dolap indirmemiş satıcı sadece fiyat düşür kupon kazan etkinliğine katıldığı için öyle gözüküyor bilgisiz bilgisiz konuşmayın bilmiyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iadesi çok kolay sorn olursa bile iade et direkt kabul ediyorlar
kabul etmiyorlar tamamen satıcının insafında. adam reddedebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
saçmalayıp yanlış bilgi verme. dolap indirmemiş satıcı sadece fiyat düşür kupon kazan etkinliğine katıldığı için öyle gözüküyor bilgisiz bilgisiz konuşmayın bilmiyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz...

Hocam alakası yok dolap kullanmıyorsunuz sanırım. Satıcı Reddederse direkt iptal olmuyor. Dolap yetkilileri iade talebini inceleyip %99 alıcıya hak veriyorlar. Daha önce çok yaşadım çokta karşılaştım şimdiye kadar hiçbir iadem reddedilmedi

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Hocam alakası yok dolap kullanmıyorsunuz sanırım. Satıcı Reddederse direkt iptal olmuyor. Dolap yetkilileri iade talebini inceleyip %99 alıcıya hak veriyorlar. Daha önce çok yaşadım çokta karşılaştım şimdiye kadar hiçbir iadem reddedilmedi
Satıcıya hak veriyor diyorsun ya da alıcıya hak veriyor diyorsunda bunun sen onaylanıp onaylanmayacağını nerden bileceksin ? adam belki sende sağlam olan bir ürün ile bozuk olan tıpa tıp model numarsı bulunmayan ya da aynı olan ürün değiştirdi ? o zaman ne yapacaksn nasıl kanıtllayacaksın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Satıcıya hak veriyor diyorsun ya da alıcıya hak veriyor diyorsunda bunun sen onaylanıp onaylanmayacağını nerden bileceksin ? adam belki sende sağlam olan bir ürün ile bozuk olan tıpa tıp model numarsı bulunmayan ya da aynı olan ürün değiştirdi ? o zaman ne yapacaksn nasıl kanıtllayacaksın ?
Hocam ben alıcı ağzından konuşuyorum şuan. Aldığın bir ürünü ''arızalı'' olarak nitelendirirsen o ürün arızalı değilse bile iade talebi kabul ediliyor. Çok yaşadım SSDler anakartlar ekran kartları birsürü ürün iade ettim kimisinde saçma nedenlerden ettim hepsi iade oldu ama bir tane bile olumsuz cevap almadım dolap ekibinden. Dolap alıcıyı koruyor satıcıdan çok bunu anlatmaya çalışıyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eskiden inandırıcı olsun diye 4k filan giriyorlsrdı çıtayı yükseltmişler inanan malın önünde gidenidir dfgt vermezler BU PARAYA AKWJSKSKWKSKSDKEKDKDK

Can...

80+ Platinum

İyi boş yaptın ha herkes uyardı zaten bilmemek ayıp değil kardeş sende yazmak zorunda değilsin insanlar uyardı zaten ben öyle sanıyordum n11 üzerinden falan arkadaşım e ticaret yapıyor firma kendi komisyonundan kesip indirim koyuyor ürüne o tarz bir şey sandım neyse boş insanın tekisi daha fazla polemiğe girmeye gerek yok senle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,807
Üyeler
168,035
Son üye
aliveli241
Top Bottom