Gidip bayram hediyesi olarak bi arabanın depoya kussaydınBende geçenlerde mazot içtim knk. depodan çalarken ağzıma girdi.
Ben ölmediysem sana bişiy olmaz ama ben midemi çok fena bozdum ve ateşim çıkıyor. Aynı zamanda gözlerimin altı morardı ve çok halsizim ( buna yaşamak denirse tabi )
Reis o bisi değil ya ben motor yağı mazot antifriz ne varsa içtim suanki hedefim hidrolikBende geçenlerde mazot içtim knk. depodan çalarken ağzıma girdi.
Ben ölmediysem sana bişiy olmaz ama ben midemi çok fena bozdum ve ateşim çıkıyor. Aynı zamanda gözlerimin altı morardı ve çok halsizim ( buna yaşamak denirse tabi )
Knk bilerek kusmadım. Çünkü doktorlar kendinizi kusturmayın diyor. Boğaza zarar verebiliyor yada ciğere giderse sıkıntı yaniGidip bayram hediyesi olarak bi arabanın depoya kussaydın
Mala gelceğine cana gelsin ammaaan sende vallaKnk bilerek kusmadım. Çünkü doktorlar kendinizi kusturmayın diyor. Boğaza zarar verebiliyor yada ciğere giderse sıkıntı yani
Afied bal şeker knkm. İyi gelirse söyle bende başlimReis o bisi değil ya ben motor yağı mazot antifriz ne varsa içtim suanki hedefim hidrolik