~450tl asgari ücret alırdık o zaman yine bir şey alınamıyor
o kadar haklısınki aslında ülkede zaten olmayan bir sanayi ver ihracaat da sıkıntı var dolar 1 olsa ithalat o kadar artardı ki ülke batardı dış borçlanma artardı ülkedeki sanayi sistemi zaten yok daha da yok olurdu500 lirada maaş alırdık doların 1 TL olması her şeyi çözecekmiş gibi konuşmayı kesin artık
önce üreteceksin ki bir şeyler olsun aaa 8500dolar maaş yazmış biri xD bugün avrupanın en güçlü ekonomisi Almanyada bile asgari ücret 1500 euro civarındao kadar haklısınki aslında ülkede zaten olmayan bir sanayi ver ihracaat da sıkıntı var dolar 1 olsa ithalat o kadar artardı ki ülke batardı dış borçlanma artardı ülkedeki sanayi sistemi zaten yok daha da yok olurdu
Aynen oylee şahsen suan ki dolar kuruna rağmen bizim ülkede üretim eksik bu da türk milletinin hazıra alıştığını anlatiyorönce üreteceksin ki bir şeyler olsun aaa 8500dolar maaş yazmış biri xD bugün avrupanın en güçlü ekonomisi Almanyada bile asgari ücret 1500 euro civarında
eksik değil direk yok üretim çiftçi mazottan dolayı üretemiyor bi gidiyosun pazarda ıspanak 20 lira adam tarladan 6-7 liraya satıyor onu böyle dengesizliklerde varAynen oylee şahsen suan ki dolar kuruna rağmen bizim ülkede üretim eksik bu da türk milletinin hazıra alıştığını anlatiyor
hayaller kalsın bize müsade...