Berkarda
80+ Silver
hepsi tayyibi düşürmek için dolar alakası yok yalan bunlar türkiye cennetKlima aldım daha kargo da ürün bugün 2 bin TL zam gelmiş aldığım klimaya
hepsi tayyibi düşürmek için dolar alakası yok yalan bunlar türkiye cennetKlima aldım daha kargo da ürün bugün 2 bin TL zam gelmiş aldığım klimaya
şuan anlık kuru atıcak var mı ?
Banane oy vermeselerdi şimdi dolar artıyor diye ağlamasınlar.Daha ilk günden 40 kuruş arttı.
Banane oy vermeselerdi şimdi dolar artıyor diye ağlamasınlar.
Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? - Canlı Alış Satış TL Fiyatı ve Hesaplama | Bigpara
Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bu sayfamızdan canlı dolar fiyatlarını güncel olarak grafik üzerinden takip edebilir, dilerseniz TL hesaplama ve çeviri yapabilirsiniz.bigpara.hurriyet.com.tr
İlerde bir çözüm bulurmu ne diyorsunuz düşermi az çok ?hepsi tayyibi düşürmek için dolar alakası yok yalan bunlar türkiye cennet
Saat 13.30'da 20.50 yi görür sanırsamŞu an 20,42 TL olarak gözüküyor.
Saat 13.30'da 20.50 yi görür sanırsam
20.45 vatana hayırlı olsun. Bu gidişle 18.00 da 22 den falan kapatır herhalde
Şu an 20,42 TL olarak gözüküyor.
İlerde bir çözüm bulurmu ne diyorsunuz düşermi az çok ?Saat 13.30'da 20.50 yi görür sanırsam
Amerikalılar Türkiye'deki toplumdan daha çok Allah'ın ayetlerine uyduğu için doğrudur Allah onlara hak ettiğini veriyor. Allah bu dünyada kendi dinine inanmayana da hakkını veriyor. Çalışan ekmeğini alır bu kadar basit, Allah'ın kanunu böyle. Zulüm için bile çalışsa böyle. Her şey Allah'ın iradesiyle. Ama Allah amerikalı demek haddi aşar. Tanımı doğru koymak lazım. Bu topluluğa olan kin yanlış yöne kaymasın.Yo ironi falan değil. Allah amerikalı değilse niye doları arttırıyor bize düşman değilse? Ben söylemiyorum %52 ile seçilen reis söylüyor zamları Allah yapıyor
Artık umrumda falan değil. Oturup halkın fakirlik içinde boğulmasını izleyeceğim.
Düşmeyi bırak net 30 u görürüz yakında.İlerde bir çözüm bulurmu ne diyorsunuz düşermi az çok ?
hocam o dediğiniz şey olan mı5000 TL'ye eşofman takımı aldım iyiki almışım 10000 olsa alamazdım