GOG'da yanısıyor .TR fiyatına dönüşmediği için Dolar düşünce otomatik olarak o da düşüyor.Geçen 51 TL idi hesapladığımda.Şimdi 47.O yüzden şüphelendim.Kesinlikle söylüyorum bunu ilerde belki ünlü olurum Dolar ve Euro şu an bir ok gibi geriliyor gerildikçe herkes düştüğünü sanıyor ama ok yayından fırladığı zaman her şey daha da kötü olacak zaten şu an ki kur düşmesi fiyatlara yansımıyor önemsiz bence
hadi rez diyelim ozamanKesinlikle söylüyorum bunu ilerde belki ünlü olurum Dolar ve Euro şu an bir ok gibi geriliyor gerildikçe herkes düştüğünü sanıyor ama ok yayından fırladığı zaman her şey daha da kötü olacak zaten şu an ki kur düşmesi fiyatlara yansımıyor önemsiz bence
Dolar seneyi 7 ile 7 30 dolaylarında kapatır diye düşünüyorumYoksa daha fazla düşmez mi?Dolar ile bir şey alacağımda.Beklesem mi beklemesem mi bilemedim?Sizce ne yapmalıyım?
Aliexpress gibi yerlerde de yansıyor sanırım ama elin çinlisinin koyduğu paketten dahi vergi alındığı zaman bitirdim aliexpress maceramıGOG'da yanısıyor .TR fiyatına dönüşmediği için Dolar düşünce otomatik olarak o da düşüyor.Geçen 51 TL idi hesapladığımda.Şimdi 47.O yüzden şüphelendim.
Yaz buraya 9 ile kapatıcakDolar seneyi 7 ile 7 30 dolaylarında kapatır diye düşünüyorum
6 dolar zaten beklemeye gerek yok al gitsinSizce şimdi alsam zarar eder miyim?5.99 dolar fiyatı?