Neler Yeni

Dolar daha düşer mi?

w1B3

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Hakkı Mürev
Yoksa daha fazla düşmez mi?Dolar ile bir şey alacağımda.Beklesem mi beklemesem mi bilemedim?Sizce ne yapmalıyım?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Kesinlikle söylüyorum bunu ilerde belki ünlü olurum :D Dolar ve Euro şu an bir ok gibi geriliyor gerildikçe herkes düştüğünü sanıyor ama ok yayından fırladığı zaman her şey daha da kötü olacak zaten şu an ki kur düşmesi fiyatlara yansımıyor önemsiz bence

w1B3

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Hakkı Mürev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle söylüyorum bunu ilerde belki ünlü olurum :D Dolar ve Euro şu an bir ok gibi geriliyor gerildikçe herkes düştüğünü sanıyor ama ok yayından fırladığı zaman her şey daha da kötü olacak zaten şu an ki kur düşmesi fiyatlara yansımıyor önemsiz bence
GOG'da yanısıyor :D.TR fiyatına dönüşmediği için Dolar düşünce otomatik olarak o da düşüyor.Geçen 51 TL idi hesapladığımda.Şimdi 47.O yüzden şüphelendim.

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
hadi rez diyelim ozaman :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: w1B3

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
GOG'da yanısıyor :D.TR fiyatına dönüşmediği için Dolar düşünce otomatik olarak o da düşüyor.Geçen 51 TL idi hesapladığımda.Şimdi 47.O yüzden şüphelendim.
Aliexpress gibi yerlerde de yansıyor sanırım ama elin çinlisinin koyduğu paketten dahi vergi alındığı zaman bitirdim aliexpress maceramı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar seneyi 7 ile 7 30 dolaylarında kapatır diye düşünüyorum
Yaz buraya 9 ile kapatıcak :D

Excator23cm

80+ Gold
merak konusu ama ilerleyen zamanlarda anlarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,099
Üyeler