Neler Yeni

Dolar Düşerken Çoğu Şeylerin Fiyatı Düşmüyor Vr Gözlük , Pc Sistem VB.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Meriç
Arkadaşlar Dolar Bu Kadar Düşerken Neden Çoğu Sitelerde falan fiyatları düşmüyor vr gözlüklerin yada başka sitelerde neden sistemlerin fiyatı düşmüyor ben 2 ay önce para biriktiriyodum Oculus Quest 2 128Gb Almak İçin bi baktım dolar 17 18 lira olmuş baktım 10k olmuş vr gözlüğünde fiyatı ben 6k biriktirmiştim zaten biriktirdiğim para çöp oldu ne güzel alıcaktım ben ama dolar arttığı için alamadım şimdide dolar düştü hala 10k da sabit

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Arkadaşlar Dolar Bu Kadar Düşerken Neden Çoğu Sitelerde falan fiyatları düşmüyor vr gözlüklerin yada başka sitelerde neden sistemlerin fiyatı düşmüyor ben 2 ay önce para biriktiriyodum Oculus Quest 2 128Gb Almak İçin bi baktım dolar 17 18 lira olmuş baktım 10k olmuş vr gözlüğünde fiyatı ben 6k biriktirmiştim zaten biriktirdiğim para çöp oldu ne güzel alıcaktım ben ama dolar arttığı için alamadım şimdide dolar düştü hala 10k da sabit
fiyat düşürenler oldu düşürmeyenler oldu adam dolar 15 iken mal satın alıp dolar düşünce 12 den satacak hali yok bazıları da satıştan kaldırdı fiyatların düşmesi için en az 1 ay doların seyrini koruması gerekir. Veya anlık indirimler oluyor oradan da alabilirsin denk gelirse

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
fiyat düşürenler oldu düşürmeyenler oldu adam dolar 15 iken mal satın alıp dolar düşünce 12 den satacak hali yok bazıları da satıştan kaldırdı fiyatların düşmesi için en az 1 ay doların seyrini koruması gerekir. Veya anlık indirimler oluyor oradan da alabilirsin denk gelirse
12 iken alınca güncel dolar kurundan satılıyor ama :/

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
bizim elimizden gelen bir şey yok , Bende soğutucu kovalıyordum dolar 10 -11 civarı iken favorilemiştim akakçeden , sonra dolar patladı favorilerdeyken 580 liraydı dolar 18 olunca 1000 liraya yükseldi , sonra dolar 12 ye düşünce fiyatı 665 liraya geriledi hemen aldım 1 gün geçmeden 750 liraya yükseldi yine... şans birazda

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Çünkü elindeki stok bitince dolar kuru o an 16 ise 16 dan alıcak ve parası yetmeyecek. Mecburen yükseltmek zorunda kalıyor.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Çünkü elindeki stok bitince dolar kuru o an 16 ise 16 dan alıcak ve parası yetmeyecek. Mecburen yükseltmek zorunda kalıyor.
ya ben olayı anlamıyorum arkadaş ya sen atıyorum dolar 18ken 1000 doalrlık ürün koydun ve fiyatı 18000 tl tamam buraya kadar sıkıntı yok sonra dolar düşüyor 10a senin ürünün fiyatı 15000tl sen buna sattığında dolara çevirirsin oldu sana 1500dolar yani biz bunları dolarla alıyorsak dolarla satmamız gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

haksız mıyım

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
ya ben olayı anlamıyorum arkadaş ya sen atıyorum dolar 18ken 1000 doalrlık ürün koydun ve fiyatı 18000 TL tamam buraya kadar sıkıntı yok sonra dolar düşüyor 10a senin ürünün fiyatı 15000tl sen buna sattığında dolara çevirirsin oldu sana 1500dolar yani biz bunları dolarla alıyorsak dolarla satmamız gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

haksız mıyım
Büyük markalar zarar etmek istemediği için-küçük işletmeler de dükkanı kapatmamak için bunu yapmak zorunda. Dolar düşünce aynı dolara oranla şekilde düşüremiyor çünkü dolar günde 3-4 e kadar oynadığı zaman oldu. Adam senin dediğin gibi 10 a düştü diye 10 a indirse 2 gün sonra o dolar 15 olunca aradaki farkı nasıl kapatacak. 1-2 ay doların sabit seyretmesi lazım ki insanların güveni yerine gelsin, yüksek kurdan hesaplama yapmazlar zaten. Fırsatçılık yapanlar illaki var ama kendini koruma amaçlı satıcılar bu tarz şeyleri yapmak zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,400
Üyeler
161,850
Son üye
ortunaryus
Top Bottom