- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu saate kadar düşüremedilermi arkadaşlarında yazdıkları şeylere bak bu süs resmen hiçbir fiyata yansımıyor.Daha dün gece düştü. Anında düşüremezler.
Şu saate kadar düşüremedilermi arkadaşlarında yazdıkları şeylere bak bu süs resmen hiçbir fiyata yansımıyor.Daha dün gece düştü. Anında düşüremezler.
daha yeni düştüğü için hemen inmemesi normal arkadaşlar lakin dolar bu fiyatlar da kalıcı olursa tabii ki de inmesi lazımDolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
Çıkarken asansör gibi çıkar inerken ise tıpkı sümüklü böcek gibi geri iner. Çünkü kısaca şöyle özetleyeyim dolar arttığında satıcı zarar etmek istemediğinden stoktaki mallarına bile zam yapıyor kademeli olarak indiğinde ise ne kadar süre o seviyelerde doların kalacağı bilinmediğinden yavaş yavaş indirirler bu durum satılan üründe etkili bozulan bir ürünse fiyatlar biraz daha hızlı iner bozulmayan bir ürün ise daha zor aşağı çekilir.Dolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
Alım gücü olmadan bir nane olmaz, gerekirse dolar 2 lira olsun.Dolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
şimdi adam bu eşyaları yurtdışından alıyor alırken dolar 17 tldi ve adam şuan nasıl indirim yapsın?Dolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
şuan indiDolar çok güzel düştü ama hiçbir ürününde fiyatı inmedi bi tablet alacaktım 1100tl'ydi 2000oldu sonra 2100 dolar düşünce 2400 oldu anormal bir şekilde sonra 2200e düştü neden böyle oluyor fiyatlar düşmüyor ?
Bu ürünlerde hiç bitmiyor maşallahşimdi adam bu eşyaları yurtdışından alıyor alırken dolar 17 tldi ve adam şuan nasıl indirim yapsın?