Öneri Dolar kurunu minimumdan çeken kart önerisi

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
737
Merhaba Steam, Aliexpress gibi yerlerden dolar üzerinden alışveriş yapmak zorunda kalabiliyoruz fakat çoğu banka 32.2 ollan kur yerine 34'e kadar yüksek kurlarda çekim yapabiliyor hafta içi bile.Şuanlarda en düşük kur hangi bankada veya kartta?

Merhaba Steam, Aliexpress gibi yerlerden dolar üzerinden alışveriş yapmak zorunda kalabiliyoruz fakat çoğu banka 32.2 ollan kur yerine 34'e kadar yüksek kurlarda çekim yapabiliyor hafta içi bile.Şuanlarda en düşük kur hangi bankada veya kartta?
Kredi karti kurları genelde hepsi yüksek oluyor bu yüzden önceden birikmiş nakitk binace gibi yerlerden fark olmadan satın alıp doğal işleyişe bırakmak daha mantıklı ondan sonra alışveriş yapmak isterseniz yurt dışında tanıdığınız varsa onun kartı üzerinden alışveriş yapabilirsiniz

Yanlis bilmiyosam garanti bankasının oranı en düşük olandı

Mesai saatleri içinde alırsanız daha uygun oluyor. Mesai saatleri dışında kuru fazla gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ziraat kartımdan 2 ay önce dolar ile alışveriş yapmıştım o günkü kur 30,10 benden 31,15 üzerinden kesmişti

Son düzenleme:
Mesai saatleri içinde alırsanız daha uygun oluyor. Mesai saatleri dışında kuru fazla gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ziraat kartımdan 2 ay önce dolar ile alışveriş yapmıştım o günkü kur 30,10 benden 31,15 üzerinden kesmişti
Toslaya sordum merkez bankası kurundan hesaplanıyor demişlerdi doğru mudur acaba

Geri