Neler Yeni

dolar neden düşüyor yine ne satıldı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
arkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
Düşse ne olur ucuzlanan ne var ki

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Şirketler kur korumasına güvenerek az miktarda toplu satım yapıyorlar, bu da gelecekteki vatandaşları ve hükümeti borçlandırıyor. Dolar düşüyor ama tamamen yapay olarak

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Şirketler kur korumasına güvenerek az miktarda toplu satım yapıyorlar, bu da gelecekteki vatandaşları ve hükümeti borçlandırıyor. Dolar düşüyor ama tamamen yapay olarak
az satim yapilmasi niye bize borç oluyor ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
az satim yapilmasi niye bize borç oluyor ?
Eğer kurdaki dalgalanmadan ötürü şirketler para kaybeder ise devlet bunu kasadan yani bizden aldığı vergilerden ödiyecek. Uzun vadeli ödeme yapmak demek ülkenin geleceğini hatta daha doğmamış vatandaşları ağır vergi yükü altında bırakmak demek. Bu ülkenin hiçbir hükümeti bu dönemdeki hükümet kadar saçma bir yönetim uygulamadı. 5 yaşındaki çocuk daha iyi yönetir

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
Bir şey satılmadı. Bugün kurumsal firmalar içinde kur korumalı mevduat işlemleri başladı. Büyük ihtimalle bu yüzden düştü.
Akşam saatlerinde başladı sanırsam. Yarın da bir miktar düşme ihtimali var.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet altında yine içerde kaldık anlamıyorum ki benim aldığımı görünce hemen fiyatları aşşağı çekiyorlar :)

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Eğer kurdaki dalgalanmadan ötürü şirketler para kaybeder ise devlet bunu kasadan yani bizden aldığı vergilerden ödiyecek. Uzun vadeli ödeme yapmak demek ülkenin geleceğini hatta daha doğmamış vatandaşları ağır vergi yükü altında bırakmak demek. Bu ülkenin hiçbir hükümeti bu dönemdeki hükümet kadar saçma bir yönetim uygulamadı. 5 yaşındaki çocuk daha iyi yönetir
dostum demişsin borclanma şu bu felanda , dolar euro karşinsinda bile deger kaybetmiş , bunun sebebide acikladiklari enfilasyon , butun para birimlerine karşi deger kaybetmiş yani , senin dediklerin ne alaka 😅😅😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom