Dolsr dusuyo hersey zamlanmaya devam ediyo bune yaarkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
az satim yapilmasi niye bize borç oluyor ?Şirketler kur korumasına güvenerek az miktarda toplu satım yapıyorlar, bu da gelecekteki vatandaşları ve hükümeti borçlandırıyor. Dolar düşüyor ama tamamen yapay olarak
DXY düşüyor o yüzden.arkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
Sürdürülebilir bir şey mi oluyor biz bilmiyoruz sen biliyorsun sanırım.3 kurusu yukselsin diye ulkenin batisini ellerini ovusturarak izleyenlere dert olur.
Eğer kurdaki dalgalanmadan ötürü şirketler para kaybeder ise devlet bunu kasadan yani bizden aldığı vergilerden ödiyecek. Uzun vadeli ödeme yapmak demek ülkenin geleceğini hatta daha doğmamış vatandaşları ağır vergi yükü altında bırakmak demek. Bu ülkenin hiçbir hükümeti bu dönemdeki hükümet kadar saçma bir yönetim uygulamadı. 5 yaşındaki çocuk daha iyi yönetiraz satim yapilmasi niye bize borç oluyor ?
Bir şey satılmadı. Bugün kurumsal firmalar içinde kur korumalı mevduat işlemleri başladı. Büyük ihtimalle bu yüzden düştü.arkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
Evet altında yine içerde kaldık anlamıyorum ki benim aldığımı görünce hemen fiyatları aşşağı çekiyorlararkadaşlar 1 saat içerisinde 13,86 dan 13,20 e kadar düştü nedeni nedir bileniniz var mı
dostum demişsin borclanma şu bu felanda , dolar euro karşinsinda bile deger kaybetmiş , bunun sebebide acikladiklari enfilasyon , butun para birimlerine karşi deger kaybetmiş yani , senin dediklerin ne alakaEğer kurdaki dalgalanmadan ötürü şirketler para kaybeder ise devlet bunu kasadan yani bizden aldığı vergilerden ödiyecek. Uzun vadeli ödeme yapmak demek ülkenin geleceğini hatta daha doğmamış vatandaşları ağır vergi yükü altında bırakmak demek. Bu ülkenin hiçbir hükümeti bu dönemdeki hükümet kadar saçma bir yönetim uygulamadı. 5 yaşındaki çocuk daha iyi yönetir