30 tl kendin hesaplayamadın mıŞu an dolar 19 TL ve merkez bankası yıl sonuna kadar 22 TL olabileceğini söylüyor
Örneğin 19 TL iken 10 dolar satın alsam yıl sonunda 22 TL olduğunda ne kadar kar edeceğim?
Bu kadar basit miydi30 TL kendin hesaplayamadın mı
E düşerse nasıl koruyacakdolar kar ettirmez paranın değerini korur sadece aynı altın gibi
aslında dolarda enflasyonla değer kaybettiği için tl ile aynı olmasa da o da değer kaybediyor altında bu durum çooooooooooook daha az diye biliyorum zaten yatırımcıların en büyük tavsiyesi nakit biriktirmemek onun yerine gümüş ve altın daha mantıklıymış YTD YTD YTD YTD YTDdolar kar ettirmez paranın değerini korur sadece aynı altın gibi
düşerse zaten ekonomin iyileşiyor demektir yada ülkede anormal bir durum vardır demekE düşerse nasıl koruyacak
kar etmedin kanka paranı korudun altın 10 yıldır 1860 dolar mı neymiş özgür demirtaş space odasında öyle demiştiben altına yatırım yapmıştım 2 kat kar etmiştim şuan artar mı bilmiyorum
valla 400 koydum bir kaç ay sonra 800 oldu sonra 1k yı geçti çok kısa sürede arttığı içindüşerse zaten ekonomin iyileşiyor demektir yada ülkede anormal bir durum vardır demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
kar etmedin kanka paranı korudun altın 10 yıldır 1860 dolar mı neymiş özgür demirtaş space odasında öyle demişti