yine bir şeyler çıkarıp düşürürler hep aynı teraneMerkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.
Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.
"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Düzelmiyor kardeşim.son cümlene kadar hak verdim hocam fakat son cümlede bence yanlış düşünüyosunuz biz kendimizi düzeltelim ki zamanla toplumu düzeltecek insanlar da olsun toplum içinde kaçmak çözüm değil birlikte bir arada bişeyler yapabiliriz ancak
Tepki gösterince bir şey değişmeyecek.Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.
Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.
"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
dostum geçmişle oyalanmak yerine yeni bir gelecek kurmaya odaklanmamız gerekiyoraga referandum da evet çıkmaycaktı ya mevcut sistem kalsaydı keşke
Aynen lesi öyle olurArkadaşlar şu düzeltemez falan diyenleri linçlerim, x kişi gitsin yerine kim gelirse gelsin en azından ekenomi uzmanı olmaz bilenlere bırakır.
o halde senin gibi düşünen herkesi tecrit edelim bak bakalım o zaman ne hale geliyor ülke biz düzeleceğine inandıralım kendimizi bianda demiyorum 15 20 yılda da olsa düzelecektir illa kiDüzelmiyor kardeşim.
Bak kardeşim, her seçimde o oy verenlerin en az %20 ye yakını kemik kitle ve onlar akepe aracılığı ve torpiliyle kamuda veyahut iyi iş birimlerinde çalışıp düzenlerinin bozulmaması için isteseler de istemeseler de akepeye oy verenler. Kıyamet kopsa bile akepe her zaman en az %20 oy kesin alıyor ve alacaktır da isterseniz 30 sene geçsin.Bu X kişiye Körü körüne nasıl bağlılar anlamıyorum; oysaki eriyen güzel ülkemizi görmüyolar ve hala oy veriyolar
Ancak yurtdışıHer millet hak ettiği hayatı yaşar. Birkaç kişinin ses çıkarmasıyla olmuyor bu işler. Ülkenin çoğu cahil olunca kurunun yanında yaş da yanıyor. Artık akıllı da kalmadı herhalde. Millete şunu anlatamıyorum. Dolar bir günde 1 liradan 3, 3 liradan 8, 8 liradan 18 lira olmadı. Arada sayısız seçim oldu ve millet yöneticisi seçti. Ekonomiden gayet memnun millet dolarla maaş almadığı için. Kısaca battı balık yan gider. Bu saate sonra bu ülkenin düzelme şansı da yok. Boş yere sonraki seçimlere veya herhangi bir evente bağlanmayın. Kendinizi geliştirmeye bu bataklıktan kurtulmaya bakın.
gelecekte 2023 de malum ekonomist çıkarsa ozaman gelecekte kalmayacakdostum geçmişle oyalanmak yerine yeni bir gelecek kurmaya odaklanmamız gerekiyor
Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.(Karl Marx)gelecekte 2023 de malum ekonomist çıkarsa ozaman gelecekte kalmayacak