Neler Yeni

Doların 9 lira olmasıyla fiyatlar ne olur? Ve şuan ekran kartı alınır mı?

Dolar daha da yükselir ve fiyatlar artar mı?

• Evet

• Hayır

• Başka ülkeye gitme imkanın varsa git kurtar kendini garsonluk yapsan bile hayatını yaşarsın..!!

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir tane ekonomist vardı ismi Remzi Özdemir. En son 10 olur sonra oradan 9 lara gelir dedi.
300 baz puan faiz daha düşürecekler. Kusura bakma da hayatta düşmez. Ekonomi böyle yönetildiği sürece tl bir shitcoinden farksız hareket edecek.

Bergee

80+ Silver
300 baz puan faiz daha düşürecekler. Kusura bakma da hayatta düşmez. Ekonomi böyle yönetildiği sürece TL bir shitcoinden farksız hareket edecek.
Keşke shitcoin olsa yine razıyım arada bir değerleniyor en azından :D :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
300 baz puan faiz daha düşürecekler. Kusura bakma da hayatta düşmez. Ekonomi böyle yönetildiği sürece TL bir shitcoinden farksız hareket edecek.
Abi bu ekonomist ne demişse tutmuş ama. En azından gazeteler öyle yazıyor

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Abi bu ekonomist ne demişse tutmuş ama. En azından gazeteler öyle yazıyor
Gazetelerden ekonomi takip etmek mantıklı değil. Ulusal ve global indeksleri takip et.
Ha faizi indirip geri yükselteceklerse yöneticilerin aklına kurban olayı.

Bergee

80+ Silver
Hiçbir şeyi takip etmeyin bence TL'yi takip etseniz yeterli hiç yerinde durduğunu görmedim hep düşüşte :D :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Zaten bilerek doları belirli bir seviyeye çıkarıyorlar artık sınırları neyse oraya ulaştığında daha fazla yükselmesine izin vermezler.

Bergee

80+ Silver
Zaten bilerek doları belirli bir seviyeye çıkarıyorlar artık sınırları neyse oraya ulaştığında daha fazla yükselmesine izin vermezler.
Hep aynı şeyler 5 ikende böyle söyleniyordu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Hep aynı şeyler 5 ikende böyle söyleniyordu :D
Kim dedi bilmiyorum da belir bir seviyeye geldiğinde yükselişi duracaktır dedim o seviyeyi bilmiyoruz ki. Birden yükseltseler hem piyasanın mevlüdünü okuruz hem de doları durdurmaya güçleri yetmez. Nispeten yavaş bir şekilde yükselmesi iyi olacaktır. (Tabii sadece tahmin ama bence gerçekçi bir tahmin.)

Bergee

80+ Silver
Kim dedi bilmiyorum da belir bir seviyeye geldiğinde yükselişi duracaktır dedim o seviyeyi bilmiyoruz ki. Birden yükseltseler hem piyasanın mevlüdünü okuruz hem de doları durdurmaya güçleri yetmez. Nispeten yavaş bir şekilde yükselmesi iyi olacaktır. (Tabii sadece tahmin ama bence gerçekçi bir tahmin.)
Piyasanın içinde biri olarak söylüyorum ki piyasanın mevlüdünü okuduk bile çoktan :D Piyasa dolarla çalıştığı için borçlar ödenemiyor ne yazık ki .... İşçiler parasız kalıyor patronlar para alamayınca işlerde aynı şekilde duruluyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Piyasanın içinde biri olarak söylüyorum ki piyasanın mevlüdünü okuduk bile çoktan :D Piyasa dolarla çalıştığı için borçlar ödenemiyor ne yazık ki .... İşçiler parasız kalıyor patronlar para alamayınca işlerde aynı şekilde duruluyor :(
Tamam baya sıkıntılı bir durum da daha mevlüd okutmalık bir duruma gelmedik İnşAllah gelmeyiz de :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom