Neler Yeni

Dolar'ın düşüşünün Türkiye'deki PC fiyatlarına etkisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Sina Kızmaz
Merhaba, bildiğiniz gibi bir süredir dolar düşüşe geçti ama Türkiye'de dolar artınca artırılan PC parça fiyatları hemen hemen aynı duruyor. PC toplamak istiyorum ama topladıktan sonra fiyatların düşmesi üzücü olur :) Sizce fiyatlar tekrar ne zaman düzenlenir, biraz daha sabredeyim mi?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Merhaba, bildiğiniz gibi bir süredir dolar düşüşe geçti ama Türkiye'de dolar artınca artırılan PC parça fiyatları hemen hemen aynı duruyor. PC toplamak istiyorum ama topladıktan sonra fiyatların düşmesi üzücü olur :) Sizce fiyatlar tekrar ne zaman düzenlenir, biraz daha sabredeyim mi?
İlla en iyisi ni almalıyım (fiyat olarak) diyorsan zaten senin eth nin düşmesini beklemen lazım.O düşünce ekran kartı fiyatlarıda düşecek çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Sina Kızmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla en iyisi ni almalıyım (fiyat olarak) diyorsan zaten senin eth nin düşmesini beklemen lazım.O düşünce ekran kartı fiyatlarıda düşecek çünkü
Ekran kartı stokları olmadığı için ekran kartları fiyatları sabit, diğer parçalar düşecektir diye tahmin ediyorum.
Ekran kartı için RTX 3060'ı bekliyorum, Amerika'daki arkadaşıma aldıracağım bir aksilik olmazsa. Asıl merak ettiğim diğer parçalar.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ekran kartı için RTX 3060'ı bekliyorum, Amerika'daki arkadaşıma aldıracağım bir aksilik olmazsa. Asıl merak ettiğim diğer parçalar.
Diğer parçaları tahmin etmek zor dediğim gibi, tamamen dolara bağlı değil çünkü. İşin içine vergiler falan da girince hesap karışıyor.:)

Top Bottom