rookie27
80+ Gold
2 saat önce yedim hamuru börek gibi ama tadı güzeldi 9 TL ye muqEt durum XL 9TL oldu sağ olaaınn
2 saat önce yedim hamuru börek gibi ama tadı güzeldi 9 TL ye muqEt durum XL 9TL oldu sağ olaaınn
yemeksepetinde de kampanya var kullanmadıysan PROMO30, ilk siparişe özel 30tl indirim min 50tl tutar olması lzm2 saat önce yedim hamuru börek gibi ama tadı güzeldi 9 TL ye muq
menünün adı ne hocamBir büyük boy birde orta boy süperos pizza 20 TL'ye geldi. Tadı ortaydı hafiften salça tadı geliyordu ama doyurucuydu.
Alıntıyı görüntüle
bende en az 13 tl olucak diyor2 saat önce yedim hamuru börek gibi ama tadı güzeldi 9 TL ye muq
Evet en az 13 olacakmenünün adı ne hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende en az 13 TL olucak diyor
En az 13 olacaksa 9 TL'ye nasıl karnını doyurdun? 4 TL'yi dızladın mı?Evet en az 13 olacak
Telefonunu çıkra.Görende sanacak aç ve açıkta kalıyor
Aynen biride dürüm 20tl bedavaya geliyor yazmışEn az 13 olacaksa 9 TL'ye nasıl karnını doyurdun? 4 TL'yi dızladın mı?
20 mi? Dün 29.99'a aldım.Bir büyük boy birde orta boy süperos pizza 20 TL'ye geldi. Tadı ortaydı hafiften salça tadı geliyordu ama doyurucuydu.
Alıntıyı görüntüle
Şubeye özel bölümündeydi bir bak belki sizin şubede de böyle bir kampanya vardır.menünün adı ne hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende en az 13 TL olucak diyor
Rica ederim. Afiyet olsun.Teşekkürler @Samet38 adam Alıntıyı görüntüle
Hayır yanında çıtır top ile sipariş verdim 15 TL olduEn az 13 olacaksa 9 TL'ye nasıl karnını doyurdun? 4 TL'yi dızladın mı?