Dolar 1-2 aya düşer deniliyor ve belliki bu sistem baya eski çünkü fiyatı arttırılmış gibi gözüküyor yeni çıkacak sistemlerin fiyatları en minimum seviyede oluyor.O yüzden iptal edip bekle derim.Ama abi dolarda çıkıyor
Abi dolardanda korkuyorum Abdullah abiyede güveniyorum inşallah güzel bir sistem çıkarır beni mahçup etmezİPTAL ET KNK PİŞMAN OLURSUN BAYA PAHALI VE KÖTÜ BİR SİSTEM
Sizlere güveniyorum iptal talebi oluşturdumDolar 1-2 aya düşer deniliyor ve belliki bu sistem baya eski çünkü fiyatı arttırılmış gibi gözüküyor yeni çıkacak sistemlerin fiyatları en minimum seviyede oluyor.O yüzden iptal edip bekle derim.
Naptığını biliyorsundur inşMerhaba az önce teknobiyotikten pc sipariş ettim ama donanım arşivin hikayesini gördüm
4000 TL'ye sipariş ettim napıyım arkadaşlar iptal ediyimmi siparişi
sipariş ettiğimin özellikleri
Ryzen 3 1200
Rx570 4gb
8gb ram
Knk Acele etme abdullah abi güzelde sistem gereksiz pahalıAbi dolardanda korkuyorum Abdullah abiyede güveniyorum inşallah güzel bir sistem çıkarır beni mahçup etmez
Abi anlamadım napıyım iptal ediyimmi?Naptığını biliyorsundur inş
İptal et tabi apo dayı yeni sistem çıkarıcak onu bekle 4000 5000 arasıAbi anlamadım napıyım iptal ediyimmi?