godlikes 80+ Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 50 Salı, 16:35 #1 Site içerisinde bildirimler geliyor fakat telefonumda izin vermeme rağmen bildirim alamıyorum. Chrome kullanıyorum sizde de aynı durum mevcut mu?
Site içerisinde bildirimler geliyor fakat telefonumda izin vermeme rağmen bildirim alamıyorum. Chrome kullanıyorum sizde de aynı durum mevcut mu?
Mahmut Yılmaz 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 4,103 Salı, 16:38 #2 telefonda hep problem yaşıyorum normaldir
MufasaBoss 80+ Bronze Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 1,154 Dahası Reaksiyon skoru 477 Konum Bursa İsim Şahin Salı, 16:48 #3 godlikes yazmış: Site içerisinde bildirimler geliyor fakat telefonumda izin vermeme rağmen bildirim alamıyorum. Chrome kullanıyorum sizde de aynı durum mevcut mu? Devamı için tıklayın... Telefonda Hiç Oturum Açmadım Oturumu Kapatıp Tekrar Giriş Yaparsanız Belki Düzelebilir
godlikes yazmış: Site içerisinde bildirimler geliyor fakat telefonumda izin vermeme rağmen bildirim alamıyorum. Chrome kullanıyorum sizde de aynı durum mevcut mu? Devamı için tıklayın... Telefonda Hiç Oturum Açmadım Oturumu Kapatıp Tekrar Giriş Yaparsanız Belki Düzelebilir