teşekkürler.Eline sağlık güzel olmuş.
anladım kral sorun yok, teşekkürlerae öğrendikten sonra ilk yaptıgım edit olur gibi
(kotu demiyorum.)
bu arada kotu edit degil tanıdıgım cogu editçi bu şarkıyı kullanıp aynı efektler aynı yazı tipi aynı geçiş efekti falan kullanıyor(ilk editlerinde)teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım kral sorun yok, teşekkürler
xdafter effect üzerinden yaptım hocam, birçok kişi kötü yapıyor ama ben okul olduğu için akşam saat 9 gibi başladım 12 de attım zamanım az diğer editlerim biraz daha düzgün teşekkürler yinedeCapCut tan yaparsın bunu. Ne kullandın bilmiyom fakat ben After Efects üzerine göre konuşçam. Bence sönük kalmış yani. Bir Ersin Edits beklerdim açıkçası (!)
after effect yanlış yazdımxdafter effect üzerinden yaptım hocam, birçok kişi kötü yapıyor ama ben okul olduğu için akşam saat 9 gibi başladım 12 de attım zamanım az diğer editlerim biraz daha düzgün teşekkürler yinede
ayrıca capcutdan böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorumCapCut tan yaparsın bunu. Ne kullandın bilmiyom fakat ben After Efects üzerine göre konuşçam. Bence sönük kalmış yani. Bir Ersin Edits beklerdim açıkçası (!)
sağol hocambu arada kotu edit degil tanıdıgım cogu editçi bu şarkıyı kullanıp aynı efektler aynı yazı tipi aynı geçiş efekti falan kullanıyor(ilk editlerinde)
Bence gene iyi. Hocam öylesine söyleyecem. Eğer küçük editler yapmak isterseniz capcut un pc versiyonu çıkmıştı isterseniz onada göz atınxdafter effect üzerinden yaptım hocam, birçok kişi kötü yapıyor ama ben okul olduğu için akşam saat 9 gibi başladım 12 de attım zamanım az diğer editlerim biraz daha düzgün teşekkürler yinede
after effect yanlış yazdım
ayrıca capcutdan böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum
sağol hocam
Evet öneri iyi diğer insanlar için , bu tarz edit yapmak bence capcutdan olmaz yani capcutdaki geçiş efektlerinde emek yok ve insanlar onların capcut dan yapıldığını ilk görüşte anlar ama after effectden yapılan efektleri gördüklerinde aa bu after effectden yapmış diyip like da atabilirBence gene iyi. Hocam öylesine söyleyecem. Eğer küçük editler yapmak isterseniz capcut un pc versiyonu çıkmıştı isterseniz onada göz atın
Güzel ama çok bişey yok editte yine de eline sağlık
Donanım arşivi edit,sizce iyi olmuşmu, amacım reklam değil isterseniz like atmayın. size karmış
teşekkürler ilerki zamanlarda daha iyi şeyler yapmayı planlıyorumGüzel ama çok bişey yok editte yine de eline sağlık
teşekkür ederim yapacağım tavsiyenigeçişlerde videonun stock rengi değil de efekt kullanılsa daha da iyi olurmus eline sağlık