Neler Yeni

Donanım arşivi edit yaptım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eline sağlık güzel olmuş.

José Mourinho

80+ Silver
CapCut tan yaparsın bunu. Ne kullandın bilmiyom fakat ben After Efects üzerine göre konuşçam. Bence sönük kalmış yani. Bir Ersin Edits beklerdim açıkçası (!)

Maykıl

80+ Silver
teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım kral sorun yok, teşekkürler ;)
bu arada kotu edit degil tanıdıgım cogu editçi bu şarkıyı kullanıp aynı efektler aynı yazı tipi aynı geçiş efekti falan kullanıyor(ilk editlerinde)

Learxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CapCut tan yaparsın bunu. Ne kullandın bilmiyom fakat ben After Efects üzerine göre konuşçam. Bence sönük kalmış yani. Bir Ersin Edits beklerdim açıkçası (!)
xdafter effect üzerinden yaptım hocam, birçok kişi kötü yapıyor ama ben okul olduğu için akşam saat 9 gibi başladım 12 de attım zamanım az diğer editlerim biraz daha düzgün teşekkürler yinede

xdafter effect üzerinden yaptım hocam, birçok kişi kötü yapıyor ama ben okul olduğu için akşam saat 9 gibi başladım 12 de attım zamanım az diğer editlerim biraz daha düzgün teşekkürler yinede
after effect yanlış yazdım

ayrıca capcutdan böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum

bu arada kotu edit degil tanıdıgım cogu editçi bu şarkıyı kullanıp aynı efektler aynı yazı tipi aynı geçiş efekti falan kullanıyor(ilk editlerinde)
sağol hocam

José Mourinho

80+ Silver

after effect yanlış yazdım

ayrıca capcutdan böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum

sağol hocam
Bence gene iyi. Hocam öylesine söyleyecem. Eğer küçük editler yapmak isterseniz capcut un pc versiyonu çıkmıştı isterseniz onada göz atın

Learxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence gene iyi. Hocam öylesine söyleyecem. Eğer küçük editler yapmak isterseniz capcut un pc versiyonu çıkmıştı isterseniz onada göz atın
Evet öneri iyi diğer insanlar için , bu tarz edit yapmak bence capcutdan olmaz yani capcutdaki geçiş efektlerinde emek yok ve insanlar onların capcut dan yapıldığını ilk görüşte anlar ama after effectden yapılan efektleri gördüklerinde aa bu after effectden yapmış diyip like da atabilir

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Top Bottom