NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,989
beyaz ayrı iyi plastik oldukları için kolay temizleniyor zaten.O kolay kir tutmaz mı![]()
beyaz ayrı iyi plastik oldukları için kolay temizleniyor zaten.O kolay kir tutmaz mı![]()
Şimdi oldubeyaz ayrı iyi plastik oldukları için kolay temizleniyor zaten.
eğer büyük monitör isterseniz ve 4k oynayacaksanız gamepad ile 6900xt alabilirsiniz. ama hep sandalyede oynayacaksanız ddr5 alın daha iyi.Yeni ekipmanlar yolda mekanik klavye mouse aldim sıra beyaz bir gamepadde
Bende öyle dusunuyom elim mouse kullanırken terliyo ama haftada 1 temizledikten sonra sorun olmaz diyolarO kolay kir tutmaz mı![]()
işlemcimiz aynı bende 4060 var senin sistem 4k da darboğaz yapıyor mu?ucuza 4k oyun oynamak için 6900xt tercih ettim ekran kartı değiştirirsem 7900xt alırım.
2k da bile çoğu oyunda yapmıyor.işlemcimiz aynı bende 4060 var senin sistem 4k da darboğaz yapıyor mu?
Knk genelde sandalyede oturup oynuyom büyük ihtimal gamepadi alınca koltuğa uzanır öyle oynarim bu arada bu monitor nasil 28 inç 4keğer büyük monitör isterseniz ve 4k oynayacaksanız gamepad ile 6900xt alabilirsiniz. ama hep sandalyede oynayacaksanız ddr5 alın daha iyi.
koltuktan 28 inç belki zor olabilir en azından 32 inç 4k alsanız daha iyi bence. 32 inçte bile 2k gayet iyi duruyor bence 43 inçe çıkılmadıkça 4k almanın çok bir önemi yok. ya da 4090 gibi bir kart varsa zorunluluktan olabilir. ddr5 6800xt bir sistem toplayıp 2k da çok iyi oyun oynayabilirsiniz.Knk genelde sandalyede oturup oynuyom büyük ihtimal gamepadi alınca koltuğa uzanır öyle oynarim bu arada bu monitor nasil 28 inç 4k
![]()
Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Knk sıfır alirsam (2ele sıcak bakmıyorum) direk rx7000 bin serisi yada ona eşdeğer bir nvidia alicamkoltuktan 28 inç belki zor olabilir en azından 32 inç 4k alsanız daha iyi bence. 32 inçte bile 2k gayet iyi duruyor bence 43 inçe çıkılmadıkça 4k almanın çok bir önemi yok. ya da 4090 gibi bir kart varsa zorunluluktan olabilir. ddr5 6800xt bir sistem toplayıp 2k da çok iyi oyun oynayabilirsiniz.
Rx7800xt gibi mi?Knk sıfır alirsam (2ele sıcak bakmıyorum) direk rx7000 bin serisi yada ona eşdeğer bir nvidia alicam
Evet yada 7900xt ama arada baya fiyat farkı varRx7800xt gibi mi?