Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum ingilizce seviyesi anketi.

İngilizce Seviyeniz hangi derecede?

• Oy kullanan toplam üye
    68

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Forumda olduğum 3-4 hafta boyunca yardım ettiğim birkaç kişinin Windows 10-11 optimizasyon ayarlarını yapmadığını, Nvidia veya AMD denetim masalarından FPS arttıran değişiklikleri yapmadığını gördüm. Eğer forumun ingilizce seviyesi o kadar da iyi değilse Bunları Türkçeleştirip kendi bildiklerimi katarak bir rehber hazırlamaya çalışacağım. Ayrıca gerçekten merak ediyorum oranları. Katılırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Dil konusunda başlık göremedim. o yüzden konu dışı açtım.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İngilizcem iyi, tek eksiğim konuşma kısmında. O da pratiksizlikten kaynaklanıyor, etkili olarak ingilizce kullanabileceğim bir ortamda bulunsam zamanla bunu da aşacağımı düşünüyorum. Onun dışındaki konularda gayet iyiyim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle eklemek istemedim. Çünkü bu sistemi bilmeyen etrafımda bolca kişi vardı.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Konuşulan neredeyse her şeyi anlarım. Konuşurken ana dilim gibi aşırı seri olamasam da istediğim her cümleyi kurarım. Gramer konusunda ise ortalama bir bilgim var. Pek iyi olduğum söylenemez. Dil ile ilgili bir bölüm okumayacağım için gramer benim açımdan zerre önem arz etmiyor. İşimi görüyor İngilizce seviyem.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
10.sınıftayken B2 seviyesine kadar çıkmıştım, gramer ve konuşmam da gayet iyiydi fakat işin içine korona girince ne İngilizce kaldı ne de Gramer bilgisi.
Şu anda konuşulan şeyleri anlar karşımdakiyle sohbet edebilirim fakat öyle üst düzey bir sohbet olmaz. Sokak ağzı ile diyelim.
İnsan ana dili gibi sürekli konuşmayınca unutuyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuşulan neredeyse her şeyi anlarım. Konuşurken ana dilim gibi aşırı seri olamasam da istediğim her cümleyi kurarım. Gramer konusunda ise ortalama bir bilgim var. Pek iyi olduğum söylenemez. Dil ile ilgili bir bölüm okumayacağım için gramer benim açımdan zerre önem arz etmiyor. İşimi görüyor İngilizce seviyem.
Genellikle Türkiyede böyle çok insan olduğunu düşünüyorum hocam(konuşma konusunda). İngilizce konuşulan insanlarla küçük yerlerde çok dalga geçme eğilimi olduğu için böyle bir durumun olduğunu düşünüyorum. İngilizce konuşanın taklidi yapmalar felan. Bunlar çok etkiliyor bence insanı.

Besim Tibuk

80+ Gold
Gramer konularında B1 üstü, konuşmada B1, yazmada B1, dinlemede B1, okuma B1+ gibi :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Grammer orta derecede hatta biraz altı o yüzden konuşmada hafif sıkıntı oluyor bazen ama yazı olarak konuşurken istediğimi yazabiliyorum yada herhangi bir ing metni türkçe gibi okuyabiliyorum

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
ben genel olarak kurulan cumleleri anlıyorum ama kendim cümle kurmaya gelince sıkıntı yasıyorum
dereceyi nasıl ölçebiliriz ?

Top Bottom