Neler Yeni

Donanım Arşivi G3 +200 Stok Gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Hasan Berşan Göktaş
İlgilendiği Kategoriler
Rdr2 Dünyadaki en iyi oyundur.
abi stok bitti hay böyle işin bi durun ya

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Kürşat
Dostlarım Donanım Arşivi G3 sistemden 500 tane 5-6 saatte tükendi stoğa yetişemeyip üzülenler oldu sizi sevindirecek güzel bir haberim var +200 adet stok daha eklenerek stok sayısı 700'e çıkartıldı. Yakında aktif olur sık sık kontrol etmeyi unutmayın. İsteklerini doğrultusunda elimden geleni yapıyorum bunu görenler görüyor görmeyenlerin de canı sağolsun :coffee: Şimdiden Keyifli Oyunlar Dilerim :love:

VİDEO:
OC sürüm aldık şu an 100 lira daha ucuz tüh :D Sorunlu gelmese bari rev1 diye çok gömüldü ama...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Güler
Ne ara geldi ya 10-15 dk arayla bakiyorum dün sabahtan beri :cautious:

Sanırım az az geliyordur. 200 adet tam olarak bittiyse, bilgi alırsak iyi olur. Beklemeyelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Güler
saat 18:00 gibi +stok gelecek
Mesajı attıktan sonra 10 dk önce bir sefer denk geldim sepete atıp alışverişi tamamla diyemeden düştü sepetten :) Benden hızlı olan arkadaşa hayırlı olsun diliyorum.

Takipteyiz :D

Sagittarius

80+ Silver
Dostlarım Donanım Arşivi G3 sistemden 500 tane 5-6 saatte tükendi stoğa yetişemeyip üzülenler oldu sizi sevindirecek güzel bir haberim var +200 adet stok daha eklenerek stok sayısı 700'e çıkartıldı. Yakında aktif olur sık sık kontrol etmeyi unutmayın. İsteklerini doğrultusunda elimden geleni yapıyorum bunu görenler görüyor görmeyenlerin de canı sağolsun :coffee: Şimdiden Keyifli Oyunlar Dilerim :love:

VİDEO:
Bizim için uğraşıyon stok yetiştirmeye çalışıyon helal olsun abi param olsa alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Güler
Arkadaşlar ürün stokta, ben aldım az önce :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadir Sk
ben alamıyom
Ödeme işleminiz tamamlanamadı!
Lütfen tekrar deneyiniz.

(0005-Y) İşlem Gerçekleşemedi hatası veriyo yardım edin lütfen
Dostum ben de banka kartımla denedim 3-4 kere olmadı. Babamın kredi kartından aldım o şekilde verebildim siparişi.

Top Bottom