TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM YARIN BEYLİKDÜZÜ ŞUBESİNDEN AYIRTTIM 1 TANE ALMAYA GİDİYORUM@okan1975 kardeşim sen almak istiyordun umarım görürsün.
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM YARIN BEYLİKDÜZÜ ŞUBESİNDEN AYIRTTIM 1 TANE ALMAYA GİDİYORUM@okan1975 kardeşim sen almak istiyordun umarım görürsün.
Bugün geldi mi stoklara?abi stok bitti hay böyle işin bi durun ya
OC sürüm aldık şu an 100 lira daha ucuz tüh Sorunlu gelmese bari rev1 diye çok gömüldü ama...Dostlarım Donanım Arşivi G3 sistemden 500 tane 5-6 saatte tükendi stoğa yetişemeyip üzülenler oldu sizi sevindirecek güzel bir haberim var +200 adet stok daha eklenerek stok sayısı 700'e çıkartıldı. Yakında aktif olur sık sık kontrol etmeyi unutmayın. İsteklerini doğrultusunda elimden geleni yapıyorum bunu görenler görüyor görmeyenlerin de canı sağolsun Şimdiden Keyifli Oyunlar Dilerim
VİDEO:
adam ya valla geldi adamsaat 18:00 gibi +stok gelecek
Mesajı attıktan sonra 10 dk önce bir sefer denk geldim sepete atıp alışverişi tamamla diyemeden düştü sepetten Benden hızlı olan arkadaşa hayırlı olsun diliyorum.saat 18:00 gibi +stok gelecek
Bizim için uğraşıyon stok yetiştirmeye çalışıyon helal olsun abi param olsa alırdımDostlarım Donanım Arşivi G3 sistemden 500 tane 5-6 saatte tükendi stoğa yetişemeyip üzülenler oldu sizi sevindirecek güzel bir haberim var +200 adet stok daha eklenerek stok sayısı 700'e çıkartıldı. Yakında aktif olur sık sık kontrol etmeyi unutmayın. İsteklerini doğrultusunda elimden geleni yapıyorum bunu görenler görüyor görmeyenlerin de canı sağolsun Şimdiden Keyifli Oyunlar Dilerim
VİDEO:
ben alamıyomArkadaşlar ürün stokta, ben aldım az önce
Dostum ben de banka kartımla denedim 3-4 kere olmadı. Babamın kredi kartından aldım o şekilde verebildim siparişi.ben alamıyom
Ödeme işleminiz tamamlanamadı!
Lütfen tekrar deneyiniz.
(0005-Y) İşlem Gerçekleşemedi hatası veriyo yardım edin lütfen