NVIDIA fanboyları daha Driver'lara ses çıkarmıyor buna mı çıkaracaklar?
Gizliyorlar sorun olduğu halde. Nasıl bir kafa yapıları varsa.
Ben burada 2 konu açtım bu durum ile ilgili güldüler bana.
Şimdi ne oldu?
NVIDIA fanboyları daha Driver'lara ses çıkarmıyor buna mı çıkaracaklar?
1060 kullanan kuzenim var arada ekran siyah oluyormuş dedi benim eski kart rx6600'ü verdim kullansın diye şuanlık bir sıkıntısı yok.Gizliyorlar sorun olduğu halde. Nasıl bir kafa yapıları varsa.
Şimdi ne oldu?
şuan 1050ti alasım geldi yeniden boş yere para harcamaya gerek yok diyor bir tarafımŞu kartın yakasını bi bırakamadık
NVIDIA forumunda bu durumları belirttim bir çok kez fakat fanboylar benle dalga geçti sen ekran kartı satın alıyorsun driver değil diye anlatmak istediğim şuydu ben bu kartı hem DLSS 3.5 FG teknolojisi hem de driver problemleri yaşamamak için aldım eğer problem yaşamak isteseydim 7000 serisi bir GPU alırdım, 7000 serisinde Wattman bile kalmadı ve fiyatı çok daha uygun aşırı pişmanım şu kartı aldığıma.Gizliyorlar sorun olduğu halde. Nasıl bir kafa yapıları varsa.
Şimdi ne oldu?
RX 570'de işe yarıyor mu? ikinci bir PC kurup denemek istiyorum aslında.şuan 1050ti alasım geldi yeniden boş yere para harcamaya gerek yok diyor bir tarafım
yarar hocamRX 570'de işe yarıyor mu? ikinci bir PC kurup denemek istiyorum aslında.
O zaman PSU masrafına gireceğiz anlaşılanyarar hocam