Tamam dostum zaten adam da dedi 2 gün önceden geleceğini söyledik diye doğru bu konuda haklılar. Fakat ben sistemi 11000 12000 TL civarında geleceğini düşünüyordum. O yüzden almıcaktım. Şuan bu sistem 3060 lı sistemlerin en ucuzu daha ucuza sistem yok. Bu kadar miktar yakınken alamamak üzücü bunu diyorum ram eksiltip 9679 TL yapıyorum. Hesabımda kuruşu kurusuna 9536 TL var. Yani 143 TL yüzünden sistemi alamıyorum bu farklı bir şey özelleştirmelerde düşürme yapılabilirdi ssd 256 olsa onu koyup alabilirdim mesela.
Dostum param yok değil. 10000 TL para çıkartabilirim. O sorun değil sorun olan bu parça parça olan paraları bir araya getirmek. Tek hesapta toplayamıyorum.
Tamam dostum zaten adam da dedi 2 gün önceden geleceğini söyledik diye doğru bu konuda haklılar. Fakat ben sistemi 11000 12000 TL civarında geleceğini düşünüyordum. O yüzden almıcaktım. Şuan bu sistem 3060 lı sistemlerin en ucuzu daha ucuza sistem yok. Bu kadar miktar yakınken alamamak üzücü bunu diyorum ram eksiltip 9679 TL yapıyorum. Hesabımda kuruşu kurusuna 9536 TL var. Yani 143 TL yüzünden sistemi alamıyorum bu farklı bir şey özelleştirmelerde düşürme yapılabilirdi ssd 256 olsa onu koyup alabilirdim mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum param yok değil. 10000 TL para çıkartabilirim. O sorun değil sorun olan bu parça parça olan paraları bir araya getirmek. Tek hesapta toplayamıyorum.
Ben bu konuyla ilgili çok şikayetçiyim cebimizde para var hesapta 9500 TL para var dışarı çıkamıyoruz hesaba para atamıyoruz. Birisinden göndermesini istesek hafta sonu diye para gelmiyor. EL capitan sistemde de aynı sorunu yaşadım polisten izin alıp çıktım dışarı. Şimdi en yakın bankamatik 20 dakika uzağımda ben bu sistemi alamıyorum kısacası böyle saçma sapan nedenlerden.
Hayır bu parayı saklamamın sebebi monitörlü ryzen 5 3500x li rx5600xt li sistem buldum 9000 TL ye onun için ayırmıştım hesabıma. Ben ne bileyim sistem 10k olacağını. Fiyat performans olmucak dediler fiyat performans oldu sistem en ucuz sistem daha ucuzu yok .
Dostum evet dedim ya o konuda haklı olabilirler ama pandemi sürecinde değilken. Önceden haber verdikleri için alacak insanlar hazırlıklarını yapmışlardır. Ben normalde sistemi almıcaktım bir üst mesajımdaki sistemi alıcaktım parayı o yüzden tuttum. Kalite fiyat performans diyince 11000 12000 Tl diye düşündüm ki çoğu kişi de aynı düşünmüştür. Adam sistemi piyasadaki en ucuz sistem olarak çıkardı. Miktar bu kadar yakınken alayım dedim alamıyorum.