Utku Aydın
80+ Silver
Dahası
A520'dir öyle tahmin ediyorum
RTX 3000 ise onu benim 2 böbreğimle takas edebiliriz abi ya da Ryzen 9 4000 serisi.Arkdaşlar bir Teknoloji/Donanım kanalıyız ve aylardır incelemek için ayarlamaya çalıştığım ve bunun uğrunda araya markalar sokup sırf bu incelemeyi izlemek Türk donanımcılarının da hakkı diye pes etmeyip sonunda o donanımcılar için özel bir ürüne kavuştum ama ürünün ne olduğunu açıklayamıyorum şuan incelemesini yaparken bile aşırı heyecanlı ve mutluyum
Ama yorumlarda tahminlerinizi bekliyorum
Acaba ne olakiArkdaşlar bir Teknoloji/Donanım kanalıyız ve aylardır incelemek için ayarlamaya çalıştığım ve bunun uğrunda araya markalar sokup sırf bu incelemeyi izlemek Türk donanımcılarının da hakkı diye pes etmeyip sonunda o donanımcılar için özel bir ürüne kavuştum ama ürünün ne olduğunu açıklayamıyorum şuan incelemesini yaparken bile aşırı heyecanlı ve mutluyum
RTX 3090 veya Ryzen 9 4900XArkdaşlar bir Teknoloji/Donanım kanalıyız ve aylardır incelemek için ayarlamaya çalıştığım ve bunun uğrunda araya markalar sokup sırf bu incelemeyi izlemek Türk donanımcılarının da hakkı diye pes etmeyip sonunda o donanımcılar için özel bir ürüne kavuştum ama ürünün ne olduğunu açıklayamıyorum şuan incelemesini yaparken bile aşırı heyecanlı ve mutluyum
Abi gaç gayme olucak sen onu söyleArkdaşlar bir Teknoloji/Donanım kanalıyız ve aylardır incelemek için ayarlamaya çalıştığım ve bunun uğrunda araya markalar sokup sırf bu incelemeyi izlemek Türk donanımcılarının da hakkı diye pes etmeyip sonunda o donanımcılar için özel bir ürüne kavuştum ama ürünün ne olduğunu açıklayamıyorum şuan incelemesini yaparken bile aşırı heyecanlı ve mutluyum
A520 sanırım pek de iyi olmayacakA520, 4. Nesil Ryzen, Yeni RTX Serisi??
3000 serisi veya 4. nesil yada A520 :dArkdaşlar bir Teknoloji/Donanım kanalıyız ve aylardır incelemek için ayarlamaya çalıştığım ve bunun uğrunda araya markalar sokup sırf bu incelemeyi izlemek Türk donanımcılarının da hakkı diye pes etmeyip sonunda o donanımcılar için özel bir ürüne kavuştum ama ürünün ne olduğunu açıklayamıyorum şuan incelemesini yaparken bile aşırı heyecanlı ve mutluyum