30 tl falan para değil ben şöyle bi 300 400 keser demiştimEn fazla ne kadar kesebilir ki. 30 TL kesse bile alınır bu sistem.
30 tl falan para değil ben şöyle bi 300 400 keser demiştimEn fazla ne kadar kesebilir ki. 30 TL kesse bile alınır bu sistem.
alınır hocam . arkadaş kesiyor mu diye sordu sadece ondan dedimEn fazla ne kadar kesebilir ki. 30 TL kesse bile alınır bu sistem.
Alamassin.Beylikdüzü magzasına 20 dk ya gitsem alabilir miyim
6 saniyede 100-200(hatırlamıyorum) stok bittiğini görmüştüm başka bir youtuberde ve onada yorum olarak yazmıştım, bu konu hep itopyada oluyor, 6 saniyede 100 kişi, sepete ekleyecek,adres seçim sayfasına gelicek, kart bilgileri sayfasını geçicek, sözleşmeye çentik koyucak, varsa 3d secure girecek? pek mantıklı gelmiyor. Sözüm DA veya diğer sayfalara değil, itopyaya. Bunun sadece 6 saniyede olması mantıklı gelmiyor. Ek olarak önceki mesajalrımda DA'ya f/p sistemler çıkarmak için uğraştığından dolayı teşekkürlerimi iletmiştim zaten..İtopya klasiği değil o. Sistemi binlerce kişi almayı bekliyor şu an. Bize stok dayanmaz kaç yıl oldu alışın artık...
yok ekstra o kadar kesmez. taksitli alıyorsan orda yazan fiyat + 30tl kargo maksimum30 TL falan para değil ben şöyle bi 300 400 keser demiştim
Al-Sata girenler bence girmesin daha çok sistem çıkacak bu ay 500tl Kâr için 2000den olmayın
harika sistemDA-V6/Intel Core i3 12100F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
DA-V6/Intel Core i3 12100F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com