Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
System hemen hemen her yeri plan conept olarak ekledim ve cable Management öyle.Gerçekten iyiymiş.
System hemen hemen her yeri plan conept olarak ekledim ve cable Management öyle.Gerçekten iyiymiş.
"Custom" sıvı soğutma iyi gidermiş, bu sisteme. Peki "RGB" kablo kullandınız mı? Tam bakamamıştım fotoğrafına sistemin.System hemen hemen her yeri plan conept olarak ekledim ve cable Management öyle.
Yok rgb cable kullanmam. Pek ilgimi almiyor. Custom loop 2024 yeni system eklicem. Bu system 3-4 sene gidicem. Yani rtx 5000 seride ve ryzen 8000 seride active olurum"Custom" sıvı soğutma iyi gidermiş, bu sisteme. Peki "RGB" kablo kullandınız mı? Tam bakamamıştım fotoğrafına sistemin.
Ben de mezun olurken topluyacağım tekrardan. "mini ITX" düşünüyorum, "custom loop" ile.Yok rgb cable kullanmam. Pek ilgimi almiyor. Custom loop 2024 yeni system eklicem. Bu system 3-4 sene gidicem. Yani rtx 5000 seride ve ryzen 8000 seride active olurum
Oda güzel hocam. Lakin ben atx veya e atx seviyorum.Ben de mezun olurken topluyacağım tekrardan. "mini ITX" düşünüyorum, "custom loop" ile.
Ben de "ATX" formatını seviyorum da taşınabilirlik cazip geliyor. Ben karşılaştırım "NR200"ün stoğu olursa onla bir "loop" dizmeye çalışırım. Baktım ölçüleri el vermiyor, bir tane "5000x" alırım sıfırdan sistem dizerim içine. Şuanki kasamı da kullanabilirim o da "Cooler Master H500P".Oda güzel hocam. Lakin ben atx veya e atx seviyorum.
Güzel bi plan. Güle güle kullan derim kral.Ben de "ATX" formatını seviyorum da taşınabilirlik cazip geliyor. Ben karşılaştırım "NR200"ün stoğu olursa onla bir "loop" dizmeye çalışırım. Baktım ölçüleri el vermiyor, bir tane "5000x" alırım sıfırdan sistem dizerim içine. Şuanki kasamı da kullanabilirim o da "Cooler Master H500P".
Teşekkürler siz de güle güle kullanın yeni sisteminizi.Güzel bi plan. Güle güle kullan derim kral.
abi sey sorcam actınmı youtube kanalınıGüzel bi plan. Güle güle kullan derim kral.
Yok hocam. Arada bi video ekliyomabi sey sorcam actınmı youtube kanalını
abi adı neYok hocam. Arada bi video ekliyom
abi adı ne
abi adı ne
Sugan 5000 k ya var 3000k oldugundan alamıyorum4000 tlnin bi tık üstüne 1650 sistem olabilir belki