Neler Yeni

Donanım Arşivi yeni sistem çıkarıcak mı?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hikayelerinde "yeni sistem?" yazılarıyla birkaç bişey gördüm. Gerçekten yeni bir sistem geliyor mu yoksa boşuna mı bekliyoruz? PC toplıyacağım ve her gün benim zararıma oluyor. Eğer çıkartmıcaksan boşuna ümitlenip zamanımızdan olmayalım :D Birkaç gün önce 4500TL olan aklımdaki sistem şuan 4620TL oldu. Her geçen gün zararıma oluyor :D Bilgi verir misin? @Abdullah Hacıgül

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapma abi, yanarız :D

Ahobaba61

80+
Abi kaç aydır bekliyorum.
Bütün kanallar 3600 lük sistem falan çıkarıyolar. Ama herkes biliyoki en garanti ve engüvenilir olan sensin . O yüzden forumda sorduğum herkes @Abdullah Hacıgül abinin sistemini bekle belki 3600 4000 cicarlarında bir sistem yapar. Ama eminimim herkesin korkusu ya yapmassan biz ne yapacağız. O yüzden sistemin 4000 i geçse bile o videoda diğer alamayan arkadaşlara yada beklentisinin altında kalan arkadaşlara lütfen önerilerde bulunur musun? Eğer bunu yaparsan bence herkes hoşnut olur. :)

mustafa34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mustafa
Önce sabır ve tevekkülü bilmek gerekli dostlar. Sabretmesini bildikten sonra her kapı açılır. Abdullah’ın “bilmem” demesinin altında yatan hissiyatı kendinizi onun yerine koyarak yani “empati” yaparak düşünelim. Neden bu adam “bilmem” yazdı. Kendinizi Abdullah’ın yerine koyun lütfen. Abdullah’ın mesajına “bilemem” olarak cevap verdiği arkadaş Abdullah’ı hayatında hiç görmemiş biri olmasına rağmen “EĞER ÇIKARTMAYACAKSAN BOŞUNA ÜMİTLENİP ZAMANIMIZDAN OLMAYALIM” diye yazarsa Abdullah şunu düşünür, Arkadaş ben sayısını bilmediğim bir sürü videolar ile bir sürü sayıda insanı mutlu ettim hayır dualarını aldım ve halen insanları mutlu etmek için DA platformunda gerek insta, gerek YouTube gerekse de forum mecralarında var gücümüzle sizleri mutlu etmek için ekipçe çalışıyoruz, sonra da bize gelip yukardaki cümleyi sarf ediyor. Bazı cümleleri kurarken 2 düşünelim 1 söyleyelim. İnsanları şimdileri ile değil geçmişte yaptıklarını unutmadan bazı şeyleri söyleyelim. Adam belki şu anda ülkemizin ve bizlerin içinde bulunduğu karantina ve zorlu ekonomik koşullarda, yüzlerce DA üyesinin yüzünde azıcıkta olsa bir tebessüm oluşturmak için firma(lar) ile kurulacak uygun fiyatlı sistem için uğraşıyor. Adamların yaptığı iş özgün, kimsede eli emsali olmayan kalite/fiyat/performans sistemler kuruyorlar. Ciddi Emek var işin ucunda. Emeğe ve emek veren insanlara saygı. Saygının olduğu yerde sevgi ve daha da güzel sistemler ile daha da mutlu olacağımız günler zaten kaçınılmaz olacaktır. Tüm üyedaşlarıma saygı ve sevgiler. #evdekalTürkiye

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce sabır ve tevekkülü bilmek gerekli dostlar. Sabretmesini bildikten sonra her kapı açılır. Abdullah’ın “bilmem” demesinin altında yatan hissiyatı kendinizi onun yerine koyarak yani “empati” yaparak düşünelim. Neden bu adam “bilmem” yazdı. Kendinizi Abdullah’ın yerine koyun lütfen. Abdullah’ın mesajına “bilemem” olarak cevap verdiği arkadaş Abdullah’ı hayatında hiç görmemiş biri olmasına rağmen “EĞER ÇIKARTMAYACAKSAN BOŞUNA ÜMİTLENİP ZAMANIMIZDAN OLMAYALIM” diye yazarsa Abdullah şunu düşünür, Arkadaş ben sayısını bilmediğim bir sürü videolar ile bir sürü sayıda insanı mutlu ettim hayır dualarını aldım ve halen insanları mutlu etmek için DA platformunda gerek insta, gerek YouTube gerekse de forum mecralarında var gücümüzle sizleri mutlu etmek için ekipçe çalışıyoruz, sonra da bize gelip yukardaki cümleyi sarf ediyor. Bazı cümleleri kurarken 2 düşünelim 1 söyleyelim. İnsanları şimdileri ile değil geçmişte yaptıklarını unutmadan bazı şeyleri söyleyelim. Adam belki şu anda ülkemizin ve bizlerin içinde bulunduğu karantina ve zorlu ekonomik koşullarda, yüzlerce DA üyesinin yüzünde azıcıkta olsa bir tebessüm oluşturmak için firma(lar) ile kurulacak uygun fiyatlı sistem için uğraşıyor. Adamların yaptığı iş özgün, kimsede eli emsali olmayan kalite/fiyat/performans sistemler kuruyorlar. Ciddi Emek var işin ucunda. Emeğe ve emek veren insanlara saygı. Saygının olduğu yerde sevgi ve daha da güzel sistemler ile daha da mutlu olacağımız günler zaten kaçınılmaz olacaktır. Tüm üyedaşlarıma saygı ve sevgiler. #evdekalTürkiye
Yanlış anladınız sanırım. Ben kötü bir niyetle öyle bir cümle kurmadım. Tekrar bakarsan yazdıklarıma şakayla karışık bir biçimde konuşmuşum. Adam ister çıkarır, ister çıkarmaz ben buna karışamam. Sadece şakayla karışık bir şekilde ağzından tüyo almaya çalıştım o kadar. Hiçbir art niyetim yoktu konuyu açarken. Eğer öyle bir algı yaratıyorsa yazdıklarım üzgünüm.

Top Bottom