Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 644
Herkese Merhaba Konu Hakkında yanlış Bildiğim Şeyler Olursa Düzeltirsiniz
Öncelikle Öncelikle 8 Mayıs Tarihinde Uyarı Aldığıma Dair Bir Bildirim Gördüm bir Konuda Küfür Etmiştim Sinirlenip
Konu;
forum.donanimarsivi.com
Herneyse 6 uyarı Puanı cezası Aldım ve Yanlış Hatırlamıyorsam Uyarı Puanım 20 Yi gecerse ' hafta Uzaklaştırma Alacağım Yazıyordu Uyarıyı Aldıktan 5 dakika sonra "bum" 2 hafta uzaklaştırıldım Böyle Kaliteli Bir Forumda Canlı Desteğin Olmaması Beni Üzdü İtiraz Edemedim Alttada Uyarılar Kısmını attım
Neden Sadece bir Konuda Hakaret Edip 2 hafta uzaklaştırma aldım cidden Merak Ediyorum
Öncelikle Öncelikle 8 Mayıs Tarihinde Uyarı Aldığıma Dair Bir Bildirim Gördüm bir Konuda Küfür Etmiştim Sinirlenip
Konu;
5. Sınıf Suriyeli'nin 1. Sınıf Kıza Yazdığı Yazı
Bahsettiğim Kağıt (Küfür içeriyor.) Mektup mu kağıt mı artık neyse işte bu yazıyı okumadan önce "Maksimum ne olmuş olabilir ki?" diye okumaya başladım en başta her şey iyiydi ama "adım Yusuf." demesinden sonra yazdıklarını okumaya başlayınca şaşırıp kaldım. Gerçekten o 5. sınıf çocuğu böyle bir...
forum.donanimarsivi.com
Herneyse 6 uyarı Puanı cezası Aldım ve Yanlış Hatırlamıyorsam Uyarı Puanım 20 Yi gecerse ' hafta Uzaklaştırma Alacağım Yazıyordu Uyarıyı Aldıktan 5 dakika sonra "bum" 2 hafta uzaklaştırıldım Böyle Kaliteli Bir Forumda Canlı Desteğin Olmaması Beni Üzdü İtiraz Edemedim Alttada Uyarılar Kısmını attım
Neden Sadece bir Konuda Hakaret Edip 2 hafta uzaklaştırma aldım cidden Merak Ediyorum