Webe özel mi bilmiyorum o yüzden yarın ben gidicem sabahtan sorarım senin içinDonanım arşivindeki son 13.000 TL lik pc mağzadan alırsak indirim yinede geçerlimi Annem internetten sipariş vermeyi istemioda 3000 TL lik indirim hala gecerlimi beylikdüzü mağzasinda
Ah be kardeşim hammallığa ne gerek var kimler neler aldı o siteden bırak kursunlar toplasınlar tertemiz kutuluyolar gönderiyolar Git gel yaktığın yakıta yazıkDonanım arşivindeki son 13.000 TL lik pc mağzadan alırsak indirim yinede geçerlimi Annem internetten sipariş vermeyi istemioda 3000 TL lik indirim hala gecerlimi beylikdüzü mağzasinda
Eyvallah reisde inşallah 2 gün stokta kalır donanim arşivi çok hizli bitirtiriyo stoğuWebe özel mi bilmiyorum o yüzden yarın ben gidicem sabahtan sorarım senin için
Anlatamıyorum bi bilsenAh be kardeşim hammallığa ne gerek var kimler neler aldı o siteden bırak kursunlar toplasınlar tertemiz kutuluyolar gönderiyolar Git gel yaktığın yakıta yazık
Bence değmezBeyler vatan pc yi arkadaşıma 10 a satıp 3 koyup bu kasayı alıyım mı değer mi
Gigabyte ekran kartlarından çekiniyorum zatenBence değmez
ısınan bir model eagle videoda kaç dereceydi bilmiyorum ama bende 3060ti vardı onun baya ısınıyoduGigabyte ekran kartlarından çekiniyorum zaten
Gördüğüm kadarıyla anlık maks 67 dereceyi gördü ortalamada 64-65 arasıydı. Bence kasanın mesh olması sıcaklığın yükselmemesini çok etkileyecek.ısınan bir model eagle videoda kaç dereceydi bilmiyorum ama bende 3060ti vardı onun baya ısınıyodu
Mesh etkiliyor fakat çoook değil %10 falanGördüğüm kadarıyla anlık maks 67 dereceyi gördü ortalamada 64-65 arasıydı. Bence kasanın mesh olması sıcaklığın yükselmemesini çok etkiliyor.
sizin söylediğinize göre ortalama 70 derece çalışan bir kartı 63 dereceye düşürür bence değecek bir fark yaratır.Mesh etkiliyor fakat çoook değil %10 falan
Tabi zaten rtx3060 bal olsa yenir güzel ürünsizin söylediğinize göre ortalama 70 derece çalışan bir kartı 63 dereceye düşürür bence değecek bir fark yaratır.