Neler Yeni

Donanım Arşivi'nin kendinden içerik çaldığını iddia eden adam

Cihangir

80+ Gold
En son dediğinde haklı. Yanılıyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Linkteki videoyu izleyip öğrenebilirsiniz

Ama kısaca anlatayım hakan hakyemez isimli tiktok kullanıcısı donanım arsivinin termosa uyguladığı testi kendinden esinlendiğini idda ediyor izleyerek düşüncelerinizi belirtebilirsiniz İYİ FORUMLAR.
Ben bu videoyu gördüm şok oldum adamı hayatımda ilk defa görüyorum bahsettiği videoyu halen bulamadım. Instada indirimde termos paylaştım ben de kendime aldım bir tane, kendime almışken testini yapayım dedim. Adam videosunda benden görmüş termostat almış diyor neyle ölçücem sıcak mı diye dil mi atayım suya, Balkona koymuş diyor termosu oda sıcaklığında mı test edicem? bak beynimin yandığı yer şurası oldu, çekim açısı aynıymış bir elimde kamera varmış falan diyor videosunda gel knka iki elimle kamerayı tutayım sen de ürünü tut Allah Allah ne değişik bir videoydu ya.

Bu arkadaşın bu videosuna bir termos başka nasıl incelenir? yazdım videoyu sildi. Kötü niyeti olmadığına eminim ama çok aceleci davrandı. Yoksa biz o balkonda o açıda yıllardır ürün storysi atıyoruz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Hakyemez
Aradan aylar geçmiş ilk defa bu konuyu gördüm yazmak istedim. İlk kez 2022 yılında içerik üretmeye başlamıştım. O dönemde hem kanalım büyüyordu hem de birkaç kez içeriklerim kopyalanmıştı. Bu içerik için sonradan alınganlık ettiğimi anlayıp videoyu kaldırmıştım. Ben donanımarşivini yıllardır takip ederim kendisi çok emek vererek içerik üretiyor. Burada da çok güzel şeyler yazmışsınız. Kendisi tekrar kusuruma bakmasın halen daha içeriklerini merakla izliyorum 🙏 Saygılarımla Hakan Hakyemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Aradan aylar geçmiş ilk defa bu konuyu gördüm yazmak istedim. İlk kez 2022 yılında içerik üretmeye başlamıştım. O dönemde hem kanalım büyüyordu hem de birkaç kez içeriklerim kopyalanmıştı. Bu içerik için sonradan alınganlık ettiğimi anlayıp videoyu kaldırmıştım. Ben donanımarşivini yıllardır takip ederim kendisi çok emek vererek içerik üretiyor. Burada da çok güzel şeyler yazmışsınız. Kendisi tekrar kusuruma bakmasın halen daha içeriklerini merakla izliyorum 🙏 Saygılarımla Hakan Hakyemez.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom