Cihangir
80+ Gold
+1 hadi sallayacak birini bulakİki birine sallayam prim kasam ünlü olam
+1 hadi sallayacak birini bulakİki birine sallayam prim kasam ünlü olam
Evet videoyu kaldırmış birine içeriğimi çalıyor diye video yaparken düşünmez mi bi insan acaba ? Kendisinin videolarını severdim şuan bi garipsedimvideoyu kaldırmış
Allah belanı vermesin kahkaha attım evde.Tüh ya termosu uzaya fırlatmak gerekiyordu aslında. Yoksa termosun içine sıcak bir şeyler koymak falan çok uç fikirler.
Ben bu videoyu gördüm şok oldum adamı hayatımda ilk defa görüyorum bahsettiği videoyu halen bulamadım. Instada indirimde termos paylaştım ben de kendime aldım bir tane, kendime almışken testini yapayım dedim. Adam videosunda benden görmüş termostat almış diyor neyle ölçücem sıcak mı diye dil mi atayım suya, Balkona koymuş diyor termosu oda sıcaklığında mı test edicem? bak beynimin yandığı yer şurası oldu, çekim açısı aynıymış bir elimde kamera varmış falan diyor videosunda gel knka iki elimle kamerayı tutayım sen de ürünü tut Allah Allah ne değişik bir videoydu ya.
Linkteki videoyu izleyip öğrenebilirsiniz
Ama kısaca anlatayım hakan hakyemez isimli tiktok kullanıcısı donanım arsivinin termosa uyguladığı testi kendinden esinlendiğini idda ediyor izleyerek düşüncelerinizi belirtebilirsiniz İYİ FORUMLAR.
Aradan aylar geçmiş ilk defa bu konuyu gördüm yazmak istedim. İlk kez 2022 yılında içerik üretmeye başlamıştım. O dönemde hem kanalım büyüyordu hem de birkaç kez içeriklerim kopyalanmıştı. Bu içerik için sonradan alınganlık ettiğimi anlayıp videoyu kaldırmıştım. Ben donanımarşivini yıllardır takip ederim kendisi çok emek vererek içerik üretiyor. Burada da çok güzel şeyler yazmışsınız. Kendisi tekrar kusuruma bakmasın halen daha içeriklerini merakla izliyorum Saygılarımla Hakan Hakyemez.