- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizde umuyoruzKesin konuşmadım, umduğumuz o
Bizde umuyoruzKesin konuşmadım, umduğumuz o
Hocam düşebilir diye umuyoruz birkaç gün bekle eğer bir oynama olmazsa alırsın.RTX 4060 3060 3070 LAPTOP LAZIM ŞİMDİ Mİ ALMALIYIM FİYATLAR DÜŞER Mİ VE NE KADAR DÜŞER
Var zaten. Senin sistemin ile ilgili bir yorum yapmadım farketmedin sanırım hazır vatan pc sistemlerinden bahsetmiştim.Parana kıy CL30 al
Benim sistem hakkında konuştun demedim ne kadar para o kadar köfteVar zaten. Senin sistemin ile ilgili bir yorum yapmadım farketmedin sanırım hazır vatan pc sistemlerinden bahsetmiştim.
Ben de Ram'de var Para da Rabbime şükür, kendimi düşündüğüm için yazmamıştım tabi sen de haklısın ne kadar ekmek o kadar köfte iyi akşamlar.Benim sistem hakkında konuştun demedim ne kadar para o kadar köfte
Doğru demişsin.Benim sistem hakkında konuştun demedim ne kadar para o kadar köfte
hocam msi ventus 2x 4070 ti super ryzen 7 7800x3d mini ıtx sistem toplayabilir misinBenim sistem hakkında konuştun demedim ne kadar para o kadar köfte
Reis daha başlamadı ki sürsün bayramdan sonra etkilerini göreceğiz.vatan falan yapmaya başladı ufaktan yanılmıyorsam çok üzün sürmeyecektir
ufaktan diyorum 22kya vardı ddr5Reis daha başlamadı ki sürsün bayramdan sonra etkilerini göreceğiz.