Ya sistem alıcaktım çıkarttı çok güzel sistem ama stokta 1 günde bitdi ve bi baktım fiyat 7000tl olmuş ne o öyle ya aynı fiyatda bu özelinde sistem önerecek varsa önerebilir mi yada abdullah abi yeni sistemi ne zaman çıkarır bilgisi olan var mı
Teşekürler bu sefer pusuda yatıcam yeni sistem gelince direk alıcagımSistemin fiyatı isterse 10.000 TL'ye çıksın stok yok oradaki fiyatın önemi yok.
Beni biliyorsunuz prim için hiçbir zaman sistem yapmadım sizin için en iyisi neyse onu planlayıportaya çıkartacağım inşallah 1 ay içerisinde yeni sistem/sistemler gelebilir. sevgiler
Parayı ayarlamıştım yanına monitör de alacaktım fakat yetişemedim yeni sistemi beklemek isterdim ama 1 ay uzun bi süre keşke erken yapsanSistemin fiyatı isterse 10.000 TL'ye çıksın stok yok oradaki fiyatın önemi yok.
Beni biliyorsunuz prim için hiçbir zaman sistem yapmadım sizin için en iyisi neyse onu planlayıp ortaya çıkartacağım inşallah 1 ay içerisinde yeni sistem/sistemler gelecek. sevgiler
1. konu başlığın uygun değil
2. yeni sistem çıktı zaten bunu sindirsin millet hemen yeni sistem demeyin.
3. gir itopya incehesap vs ahzır sistemleri kendine göre özelleştir.
Aynen ne ara aldılar anlamadımParayı ayarlamıştım yanına monitör de alacaktım fakat yetişemedim yeni sistemi beklemek isterdim ama 1 ay uzun bi süre keşke erken yapsan
1. olmuş işte1.Bu kadar uygun olmuyor
2.Abdullah abinin yaptığı sistemler her zaman daha performanslı oluyor
3. Bi kere adamın benim yaşım kadar bu işle uğraşmış sence aynı kaliteyi yakalayabilir miyim
Kardeşim adam yaptığında daha ucuz oluyor sen istediğin kadar özelleştir o kasayı 5300 e alamıyorsun yani1. olmuş işte
2. videolarını yakından takip ediyorsan Abdullah beyin sistem toplama mantığını anlamış olman gerekiyor. Hazır herhangi bir sistemi bu mantıkla özelleştirebilirsin.
3. kendine güven ve harekete geç
stok bittiyse parayı düşünmeyeceksin.Kardeşim adam yaptığında daha ucuz oluyor sen istediğin kadar özelleştir o kasayı 5300 e alamıyorsun yani
Sistemin fiyatı isterse 10.000 TL'ye çıksın stok yok oradaki fiyatın önemi yok.
Beni biliyorsunuz prim için hiçbir zaman sistem yapmadım sizin için en iyisi neyse onu planlayıp ortaya çıkartacağım inşallah 1 ay içerisinde yeni sistem/sistemler gelecek. sevgiler
Valla üstad öncelikle bu müjdeli haber için teşekkürler. Tüm aramaları bıraktım beklicem artık. Ama lütfen bir ayı geçmesin. Ha birde ben ve bir çok kişi DA en son sistem gibi bekliyordu. Yani eğer olaki ucuz yaparsan bari şu eski sistemden stok gelsin. Yada eğer ucuz yapcaksan(yani daha düşük özellikli) söyle hiç beklemim aramaya devam edeyim.Sistemin fiyatı isterse 10.000 TL'ye çıksın stok yok oradaki fiyatın önemi yok.