Neler Yeni

Doping hafıza saçmalığı

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Doping hafızayı normalde mantıklı bulurdum dershaneye gitmeyenler için. Yani en azından öğrencinin çalışmalarına düzen sağlar sorumluluk almasını sağlar diye tabi 1000-2000 tl falan sanıyorum fiyatını ama yüz yüze eğitim vermedikleri öğrenciden hangi mantıkla 30-35k para alıyorlar anlayamiyorum neredeyse her konunun her kitabın çözümü zaten youtubeda var soru çözümü desen chatgpt var taş gibi anlatıyor sırf rehberlik için bu kadar alınır mı ya. Bazı ebeveynler var konu hakkında bilinçsizler bu kadar ödeme yapiyorlar halbuki dershane kat kat daha avantajlı.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
Doping hafızayı normalde mantıklı bulurdum dershaneye gitmeyenler için. Yani en azından öğrencinin çalışmalarına düzen sağlar sorumluluk almasını sağlar diye tabi 1000-2000 tl falan sanıyorum fiyatını ama yüz yüze eğitim vermedikleri öğrenciden hangi mantıkla 30-35k para alıyorlar anlayamiyorum neredeyse her konunun her kitabın çözümü zaten youtubeda var soru çözümü desen chatgpt var taş gibi anlatıyor sırf rehberlik için bu kadar alınır mı ya. Bazı ebeveynler var konu hakkında bilinçsizler bu kadar ödeme yapiyorlar halbuki dershane kat kat daha avantajlı.
Bu ülkede bir şey ilk başta mantıklı ve yararlıysa popüler olduktan sonra sadece para kazanmaya odaklanır genelde. Şaşırmıyoruz artık... Fiyatı artar da artar

M.R.Ö.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Rüzgar Öztunca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,Öneri,pc,karışık konular.
Ben 500 tl falan zannediyordum bu parayı vermek yerine adam akıllı pc toplarım daha mantıklı ve senin dediğin gibi chatgpt de var beleşe
Hem ülkedeki asgari ücret te belli çoğu babanın en az 2 çocuğu var ve asgari ücretle çalışıyor bu parayı nasıl versinler aklım almıyor
okuduğunuz için teşekkürler

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 500 tl falan zannediyordum bu parayı vermek yerine adam akıllı pc toplarım daha mantıklı ve senin dediğin gibi chatgpt de var beleşe
Hem ülkedeki asgari ücret te belli çoğu babanın en az 2 çocuğu var ve asgari ücretle çalışıyor bu parayı nasıl versinler aklım almıyor
okuduğunuz için teşekkürler
Sadece dershane, pc toplamak değil yüzlerce seçenek var doping hafıza yerine tercih edilebilecek. Benim zoruma giden seninde dediğin gibi asgari ücretle çalışan borca girip bunu alan ve gerçekten yararlı birsey sanan kişiler var. Daha demin bir tanıdığım bana danıştı doping hafıza ile alakalı fiyatlarına bakınca şok oldum borca girip almayı düşünüyorlardi

YazılımKafa

80+ Silver
Bu parayı buna vermektense 20k ya sistem alırsın internetteki kaynaklardan yararlanır video izler ders çalışırsın kalan parayada denemeler soru bankaları alırsın açık ara daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,168
Üyeler
160,205
Son üye
egehannergis
Top Bottom