Neler Yeni

🚫 Dost Kayaoğlu Videosuna Sponsor Tepkisi Yağdı ! [ Hile Programı Sponsor ]

The Semih

80+ Gold

Dost'un paylaştığı son videoda 14 dk toplam 4 dakika sponsor metini konuşarak yorumlarda baya tepki çekti. Youtube artık sponsor için içerik üretme devrine geçiyor hazırlanın.

Ayrıca videoda Hile programı sponsoruda yapıyor.

Yorumlarda çözümleri bulmuşlar sponsorblock uygulamasını kullanın diyorlar deneyen varmı güvenlimi veya işlevlimi ?

1712366274588.png

1712366926555.png

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,971
İsim
Hacı
Mobilden izliyorsanız sponsoru direkt geçen reklamsız uygulama var zaten bide ona mı para gömeceksin 🤣🤣

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobilden izliyorsanız sponsoru direkt geçen reklamsız uygulama var zaten bide ona mı para gömeceksin 🤣🤣
Ben onu bilmem de YT Premium alanlara sponsor gösterilmesin, RTX DLSS sponsorları sağolsun NVIDIA dan daha çok biliyorum ne işe yaradığını :D

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Ben onu bilmem de YT Premium alanlara sponsor gösterilmesin, RTX DLSS sponsorları sağolsun NVIDIA dan daha çok biliyorum ne işe yaradığını :D
ReVanced işte bu tarz şeyler için kullanılıyor (Premium alanlar da kullanıyor sırf bu özellikler için).

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,971
İsim
Hacı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dost ezelden beri para için video yaptığını söyler zaten neye tepki vermişler anlamadım. İleri sarma butonu orada duruyor sar geç.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Dost'un paylaştığı son videoda 14 dk toplam 4 dakika sponsor metini konuşarak yorumlarda baya tepki çekti. Youtube artık sponsor için içerik üretme devrine geçiyor hazırlanın.

Yorumlarda çözümleri bulmuşlar sponsorblock uygulamasını kullanın diyorlar deneyen varmı güvenlimi veya işlevlimi ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kendim sponsorblock indirmedim ama telefonda kullandığım revanced, vanced gibi YouTube uygulamalarında geliyor ve çok da işe yarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ReVanced. İçinde Sponsorblock mevcut ve cidden atlıyor doğru bir şekilde algılayıp. Rootsuz kullanmak sorunlu ama. Yüklenme sorunu var.
1 haftadır Revanced Extended ölü durumda maalesef ben başka bir şeye geçtim ama o da pek iyi değil

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Sosyal medyadaki topluluk zaten birilerini linç etmek için adeta bahane arıyor. Dost'u gram sevmiyorum ama linç etmem ve edilmesinide dogru bulmuyorum.
Empati yoksunuyuz sosyal medyada. Bu adam evlenecek hayatını idare etmesi gerekiyor. Bildigim kadarıyla kendisine ait tapulu bir evi bile yok. Hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor. Bu adam sosyal medyada para kazanmasa neden içerik üretsin ki? Keyif için hobi için bir yere kadar yapılır. Zaten adamın kanalının 'tüm içerikleri' sadece para kazanma amaçlı degil. Hem keyif aldıgı hemde para kazanmak istedigi projeleri var. Bir tane sadece para kazanma amaçlı bir proje yapmış hemen sosyal medyada linç etmeye çalışıyorlar.
Linç etmeye çalışanların bence içi fesat kötü ve hastalıklı.
Videoyu izledim gaming gentr'nin ricası üzerine yaptım diyor. GamingGenTr bellki dosta bayagı bir destek olmuş. Dost kendini onlara karşı borçlu hissedip bu videoyu yapmış. Ama insanlar sadece sırf para için diyor. Empatiden yoksun oldgumuz için. Sadece para için degil bu adam evlenecek. Maddi olarak kaygıları var kirada yaşıyor diye biliyorum. Sadece para diyenler eminim evde anne baba parasıyla hayat kaygısı olmadan rahat rahat yaşıyorlar.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Sosyal medyadaki topluluk zaten birilerini linç etmek için adeta bahane arıyor. Dost'u gram sevmiyorum ama linç etmem ve edilmesinide dogru bulmuyorum.
Empati yoksunuyuz sosyal medyada. Bu adam evlenecek hayatını idare etmesi gerekiyor. Bildigim kadarıyla kendisine ait tapulu bir evi bile yok. Hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor. Bu adam sosyal medyada para kazanmasa neden içerik üretsin ki? Keyif için hobi için bir yere kadar yapılır. Zaten adamın kanalının 'tüm içerikleri' sadece para kazanma amaçlı degil. Hem keyif aldıgı hemde para kazanmak istedigi projeleri var. Bir tane sadece para kazanma amaçlı bir proje yapmış hemen sosyal medyada linç etmeye çalışıyorlar.
Linç etmeye çalışanların bence içi fesat kötü ve hastalıklı.
Videoyu izledim gaming gentr'nin ricası üzerine yaptım diyor. GamingGenTr bellki dosta bayagı bir destek olmuş. Dost kendini onlara karşı borçlu hissedip bu videoyu yapmış. Ama insanlar sadece sırf para için diyor. Empatiden yoksun oldgumuz için. Sadece para için degil bu adam evlenecek. Maddi olarak kaygıları var kirada yaşıyor diye biliyorum. Sadece para diyenler eminim evde anne baba parasıyla hayat kaygısı olmadan rahat rahat yaşıyorlar.
Katılıyorum sonuçta bi bir iş sponsorluk da olur reklam da olur bu adam bi youtuber ve bunları yapmak zorunda.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,021
İsim
Mehmet Aslan

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Kendim sponsorblock indirmedim ama telefonda kullandığım revanced, vanced gibi YouTube uygulamalarında geliyor ve çok da işe yarıyor.

1 haftadır Revanced Extended ölü durumda maalesef ben başka bir şeye geçtim ama o da pek iyi değil
MetadorProBr isimli şahıs güncel sürüm çıkarmıyor. Başka bir Github kullanıcısı var. Onunki güncel:

Rootsuz da sorunsuz.
Hayır, değil. Video belirli bir süre sonra yükleniyorda takılı kalıyor (parametreler de çözmüyor). Rootlu seçenek sunma sebepleri de sadece bu yüzden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom