youtube yükleyinserver yüzünden video yüklenmediki hocam videosan ss aldım yüklemeyi deniycem
şu anlık sadece gta da böyle oluyor diğerlerinde fark etmedimBütün oyunlarda böyle mi peki?
oyun klasörleriyle ilgili bir problem olabilir, eğer diğer oyunlarda da oluyorsa darboğazdan şüphelenebiliriz. Benim eski laptopumda darboğaz yaparken böyle şeyler oluyordu ve maalesef önceden korsan oynadığım için klasörlerde bozukluk olabiliyordu.şu anlık sadece gta da böyle oluyor diğerlerinde fark etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide gta da iken 144 hz değil monitör sürekli 80 90 Hz arası oynuyor sabit değil
aga grafikler orta ayarlara fln işlemcim apu işlmeci ekran kartı yok pc de ryzen 3 4300ge işlemcim varoyun klasörleriyle ilgili bir problem olabilir, eğer diğer oyunlarda da oluyorsa darboğazdan şüphelenebiliriz. Benim eski laptopumda darboğaz yaparken böyle şeyler oluyordu ve maalesef önceden korsan oynadığım için klasörlerde bozukluk olabiliyordu.
FPS'inin düşük olma sebebi dediğim gibi darboğaz olabilir veya grafik ayarlarını çok yüksekte oynuyor olabilirsiniz biraz düşürmeyi deneyebilirsin.