Neler Yeni

Çözüldü✓ DOSTLAR TOPLADIĞIM PCYE Bİ GÖZ ATAR MISINIZ?

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen

İtopyadan MSI sistem topladım dostlar. İşlemci ekran kartı anakart uyumu dar boğaz olur mu olmaz mı ya da bu işlemciye bu mu olur bu ekran kartına bu ram mi olur örnek olarak söylüyorum o tarz yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler, saygılar ❤️

halitxct

80+ Silver

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
Emir

İtopyadan MSI sistem topladım dostlar. İşlemci ekran kartı anakart uyumu dar boğaz olur mu olmaz mı ya da bu işlemciye bu mu olur bu ekran kartına bu ram mi olur örnek olarak söylüyorum o tarz yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler, saygılar ❤️
Hocam bizds gozukmuyor fakat tek tek toplamayin bence butceniz nedir?

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bizds gozukmuyor fakat tek tek toplamayin bence butceniz nedir?
Bütçede sıkıntı yok kral benim için önemli olan sıfır ısınma sıfır donma sıfır fps dropla işte valorant cs oynatsın metin2 silkroad oynatsın yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir Parlak
Hocam bu bileşenler aynı sitede bile max 25K ya var.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
özelden sana sistem atacağım bakabilirsin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Sistem dehşet kazık, yarı fiyatına alırsın aynı donanımı. Sen en iyisi bütçe belirterek konu aç güzel bir sistem önersinler sana 😀

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Sistem dehşet kazık, yarı fiyatına alırsın aynı donanımı. Sen en iyisi bütçe belirterek konu aç güzel bir sistem önersinler sana 😀
Kazıklanma diyorsun yani ahahah

Top Bottom