Neler Yeni

Dosyalar nasıl aktarılmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa Bulaklı
Öncelikle iyi akşamlar.Sistemimde bir tane m2 ssdim vardı 480 gb depolama alanı yetmediği için bir tane de sata ssd aldım.Sata ssd'min montajını yaptım kurulumunu da yaptım.Şuan m2 ssd'de bulunan dosyaları direk sata ssd'me atarsam sorun olur mu?
Neleri m2 ssd'de bırakmalıyım?

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Özel, kaybetmek istemediğin dosyalarını SATA'ya at, işletim sistemi ve programlara dair olan şeyler m2'de kalsın. Eğer program ve oyunların hepsi de m2'ye sığmıyorsa tek kişilik oyunları da SATA'ya çek

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Öncelikle iyi akşamlar.Sistemimde bir tane m2 ssdim vardı 480 gb depolama alanı yetmediği için bir tane de sata ssd aldım.Sata ssd'min montajını yaptım kurulumunu da yaptım.Şuan m2 ssd'de bulunan dosyaları direk sata ssd'me atarsam sorun olur mu?
Neleri m2 ssd'de bırakmalıyım?
Bütün sistemi yeni aldığın m2 diske aktarmak istiyorsan kopyala yapıştır ile yapılabilecek bir iş değil o disk klonlama yapman lazım.
Sistem m2 de kalsın sadece yer kaplayan dosyaları yeni diske alayım dersen de kopyala veya kes yapıştır mantığı ile yer açabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa Bulaklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün sistemi yeni aldığın m2 diske aktarmak istiyorsan kopyala yapıştır ile yapılabilecek bir iş değil o disk klonlama yapman lazım.
Sistem m2 de kalsın sadece yer kaplayan dosyaları yeni diske alayım dersen de kopyala veya kes yapıştır mantığı ile yer açabilirsin.
teşekkür ederim

Top Bottom