Neler Yeni

Douluo Dalu hakkında

Squex

80+ Silver
Bunun manhuasi nasıl okuyacağım ben 1234 diye serileri varmış. Ben 1in bir kısmını okuyup bırakmıştım şimdi okuyacak bir şey kalmadığı için buna geri bakayım dedim. Mesela 1 ile 2 nin arasinda hikaye olarak bir bağlantı var mı yoksa tamamen farklı hikayeler mi? Düz 1 i okuyarak mi başlamam lazım sonra da 234 diye giderek?

Bir de serisini izlemeye değer mi? Ben çin yapımi olduğu için seslendirmeleri fazla sevmiyorum ama güzel bir şey ise şans verebilirim.
@OnTheRoonKilled

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Sonuna kadar izlediğine değecektir. Bunun için bekleyen büyük bir topluluk var.

Bu seridenin 1-2-3-3.5-4 ve yeni çıkacak olan 5. ile 5 farklı serisi var bunların arasında bir bağlantı var ama sandığınız gibi bir bağlantı değil.

Her seferinde önceki ana karakterin oğlunu veya kızını konu alıyor ancak önceki halden bağımsız bir şekilde oluyor bu.

Örnek olarak Douluo Dalu 4'te olan ana karakter Tang San Asıl ana karakterimiz efsane olan ana karakterimizin torunudur ancak çok daha teknolojik olan bir dünyada geçmektedir.

Mangası pek başarılı değil Douluo Dalu'nun noveli ve donghuası daha başarılı ancak manhuası da okunur. Tabii pek çevrilmiyor artık.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuna kadar izlediğine değecektir. Bunun için bekleyen büyük bir topluluk var.

Bu seridenin 1-2-3-3.5-4 ve yeni çıkacak olan 5 farklı serisi var bunların arasında bir bağlantı var ama sandığınız gibi bir bağlantı değil.

Her seferinde önceki ana karakterin oğlunu veya kızını konu alıyor ancak önceki halden bağımsız bir şekilde oluyor bu.

Örnek olarak Douluo Dalu 4'te olan ana karakter Tang San Asıl ana karakterimiz efsane olan ana karakterimizin torunudur ancak çok daha teknolojik olan bir dünyada geçmektedir.

Mangası pek başarılı değil Douluo Dalu'nun noveli ve donghuası daha başarılı ancak manhuası da okunur. Tabii pek çevrilmiyor artık.
Donghuasina bakayım o zaman
Mangasini fazla beğenmemiştim zaten renkleri sanki aşırı canliymis gibi gelmişti.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Donghuasina bakayım o zaman
Mangasini fazla beğenmemiştim zaten renkleri sanki aşırı canliymis gibi gelmişti.
Evet fazlasıyla bir farkı var donghua ve manhua arasında.

Ayrıca ilk sezonu biraz sıkıcı olabilir ama ondan sonraki sezonlar aksiyon sahneleri geliyor. Sonra sıkıcı diye bırakma asıl olay ilk sezondan sonra başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom