Neler Yeni

Öneri Döviz (Euro, Dolar) almalımıyım?

baykemal

80+ Bronze
dini olarak çekincen yoksa vade de para kazandırır da elindeki 2-3k ile vadeden günde 2.5lira kazanırsın yani. 1 ay vadeye 80 lirayı aşmaz kazancın
Vadeli mevduat hesabı. Belirlenen vadenin sonunda faizli bir şekilde çekiyorsun. Son zamanlarda dolar sürekli arttığı için kur korumalı mevduat diye bir şey çıkardılar. Dolar'ın artış oranını da ekleyerek faiz uyguluyorlar ve her türlü kâr elde ediyorsun. Ama yatıracağın tutar az ise ve vadeyi uzun tutmuyorsan çok bir getirisi yok.
Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.

dostum gerçekten tam bir fikrim yok fakat normal bir kuyumcuya gidersen dolandırılcağını düşünmüyorum ama şunu bilerek almalısın anında satamazsın yoksa zarar edersin al sat farkı diye bir şey var
Bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum.

Bu tiktok ve instagram üzerindeki sayfalar bana dolandırıcı gibi geliyor. Gerçekten güvenilir mi?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam bana ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.
Kartla alakası yok. Bankada vadeli mevduat hesabı açman gerekiyor. Parayı o hesaba yatırıp bekletmen gerekiyor seçtiğin vade kadar. Yaşın 18'den küçükse kendi adına açamazsın zaten. Baban açabilir ancak.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Almalısın

baykemal

80+ Bronze
Kartla alakası yok. Bankada vadeli mevduat hesabı açman gerekiyor. Parayı o hesaba yatırıp bekletmen gerekiyor seçtiğin vade kadar. Yaşın 18'den küçükse kendi adına açamazsın zaten. Baban açabilir ancak.
Uğraşacağını düşünmüyorum. Altın işide bilemiyorum. Güvenilir gelmiyor. En iyisi döviz gibi duruyor.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.

Bu tiktok ve instagram üzerindeki sayfalar bana dolandırıcı gibi geliyor. Gerçekten güvenilir mi?
öncelikle yaşın 18den küçükse zaten pek bi şansın yok banka hesabın yok zaten. borsa oyun değil ordan bunu çektim burdan şunu indirdimle olucak olsaydı tiktokta youtubeda sana o çizgilerin nası çizildiğini anlatmazlardı kendileri çeker zengin olurlardı. burda bana sorarsan en sağlıklısı yaşın da ufak olduğu için o parayı babana verip altın almasını istemek. ekkart kredi kartıdır öncelikle senin banka hesabın olmalı ki bunları yapabilesin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Elimde 2.5-3k arası bir para var. Bununla euro veya dolar almalımıyım? Dahada değersizleşmesini istemiyorum.
İlerleyen zamanlarda üstüne ekleme yapmayacaksan ihtiyacın olan şeyleri almak daha mantıklı olabilir. Onun dışında Euro falan yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım.

baykemal

80+ Bronze
İlerleyen zamanlarda üstüne ekleme yapmayacaksan ihtiyacın olan şeyleri almak daha mantıklı olabilir. Onun dışında Euro falan yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım.
Alacağım çok şey var fakat bu parayla neredeyse hiçbirini doğru düzgün alamıyorum.

öncelikle yaşın 18den küçükse zaten pek bi şansın yok banka hesabın yok zaten. borsa oyun değil ordan bunu çektim burdan şunu indirdimle olucak olsaydı tiktokta youtubeda sana o çizgilerin nası çizildiğini anlatmazlardı kendileri çeker zengin olurlardı. burda bana sorarsan en sağlıklısı yaşın da ufak olduğu için o parayı babana verip altın almasını istemek. ekkart kredi kartıdır öncelikle senin banka hesabın olmalı ki bunları yapabilesin.
Borsa dediğim halka arz vb. şeyler. Kuzenim ile girmeyi düşünüyordum. Kuzenim banka hesabı açmakla uğraşmak istemediği için giremedim. 3 ay sonra 16 yaşına gireceğim. Babamın uğraşacağını pek düşünmüyorum. Bırak dursun der geçer.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
düşündüğün gibi yap dostum ne diyim yaşın da ufak bazı şeyler için. para miktarı da hayli az. dolardır eurodur devam et

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut

bunları söyleyen adamlar kendilerini kanıtlamış adamlar bence hocam. Dediklerini uyguluyorum şu an param doların üstünde gidiyor kar olarak
ama sizin bileceğiniz iş günün sonunda yatırım tavsiyesi değildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,291
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom