Neler Yeni

Dövüş sporu önerisi yapar mısınız

EMGRANDO

80+ Bronze
İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Ve yakın zamanda bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.
Liseye geçeceğim o yüzden kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek, dövüşmeyide bilmek istiyorum.
Öneriniz hangi dövüş sporu olur ?
Yardımcı olursanız sevinirim...

EMGRANDO

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EMGRANDO

80+ Bronze

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Liseye geçeceğim aynı zamanda kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek dövüşmeyide bilmek istiyorum.
Ve ne öğrenirsen öğren çok iyi olmadıkça sokak dövüşü ve ring dövüşü ayrıdır. Sokak için mma bana göre uygundur ve çok kavgacıysan gelişsen bile milli sporcu olma belge alma başına çok dert açar

EMGRANDO

80+ Bronze
Yazmayı unutmuşum yukarıda yazdım düzelttim açıklamada
Yaşadığım yerden dolayı değil, okuldan vesaire dolayı liseye geçeceğim ortamı vesaire bilmiyordum kendimi savunmayı da bilmek istiyorum

EMGRANDO

80+ Bronze

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Kankam kişisine göre değişir ben 2 yıldır düzenli olarak boks yapıyorum ve boksu da öneriyorum fiziğim benim çok gelişti eğer zayıf cılız bişey sen boks yararlı olabilir eğer boks yapacaksan en az 2 yıl yapmanı öneriyorum 3-4 aylık boks ile fazla bir şey öğrenemezsin. Önerim en az 1.5 yıl ( hangi savunma sporu olursa olsun) en az 1.5 yapman olur boks haricinde MMA ve wing Chun olabilir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Liseye geçeceğim o yüzden kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek, dövüşmeyide bilmek istiyorum.

Elini kolunumu iyi kullanırsın ? ayağını bacağınımı ? yoksa ikiside eşit derecedemi ?

EMGRANDO

80+ Bronze
Kankam kişisine göre değişir ben 2 yıldır düzenli olarak boks yapıyorum ve boksu da öneriyorum fiziğim benim çok gelişti eğer zayıf cılız bişey sen boks yararlı olabilir eğer boks yapacaksan en az 2 yıl yapmanı öneriyorum 3-4 aylık boks ile fazla bir şey öğrenemezsin. Önerim en az 1.5 yıl ( hangi savunma sporu olursa olsun) en az 1.5 yapman olur boks haricinde MMA ve wing Chun olabilir.
1.76 ya 79 kiloyum
Yani çokda cılız değilim:LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elini kolunumu iyi kullanırsın ? ayağını bacağınımı ? yoksa ikiside eşit derecedemi ?
İkisinde eşit oranda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom