Arkadaşlar 12 mbps downloadım var ama indirme hızım 350-400 kb/s bazen 1.2mb/s ye çıkıyor yani olması gereken düzeye yardımcı olur musunuz
bu konuda bizim yapabilecek bir şeyimiz yok opeatör firmanı arayıp söyleyeceksinArkadaşlar 12 mbps downloadım var ama indirme hızım 350-400 kb/s bazen 1.2mb/s ye çıkıyor yani olması gereken düzeye yardımcı olur musunuz
Ben zaten max 1.5mb/s alabileceğimi biliyorum ama ben 500kb/s nin üstüne çok zor çıkıyorum sorunum buRehber - İnternet Paketinin Hızını Hesaplama
Birçok kişi "internet paketim 16 Mbps ama bir şey indirirken en fazla 1.8-2.0 MB/sn oluyor" diyor. Size bu olayı ve internet hızının nasıl hesaplanacağını anlatacağım. Mesela internet paketim 30 Mbps Download ve 5 Mbps de Upload olsun. Öncelikle internet paketinizde yazan hızın tamamını...forum.donanimarsivi.com
Onlardan kaynaklanmadığını söylüyorlarbu konuda bizim yapabilecek bir şeyimiz yok opeatör firmanı arayıp söyleyeceksin
nereden indirirken ?Ben zaten max 1.5mb/s alabileceğimi biliyorum ama ben 500kb/s nin üstüne çok zor çıkıyorum sorunum bu
İndirme yapıtığın sunucunun limiti vardır. Limiti yoksa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. İnternet sağlayıcı ile konuşmanız lazım.Ben zaten max 1.5mb/s alabileceğimi biliyorum ama ben 500kb/s nin üstüne çok zor çıkıyorum sorunum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlardan kaynaklanmadığını söylüyorlar
alakası yok geçen gün internetim max 1.2-1.3 görüyordu aradım operatörü hemen düzelttilerOnlardan kaynaklanmadığını söylüyorlar