Dönersakarya adapazarında oturuyprum sizce yemek sepetinde veya başka yerden sipariş edebileceğim ucuz ve doyurucu ne var?
Sıcacık ekmeksakarya adapazarında oturuyprum sizce yemek sepetinde veya başka yerden sipariş edebileceğim ucuz ve doyurucu ne var?
Yakıninda bim yada a101 varsa gidicen alıcan çiğköfte 1.9tl olması lazım yanına da büyük boy ayran 1.35tl tek dürümle doymam diyosan bitane daha alıcan 5.25tl ye mis gibi doyarsınsakarya adapazarında oturuyprum sizce yemek sepetinde veya başka yerden sipariş edebileceğim ucuz ve doyurucu ne var?
Pide söyleyebilirsin. Burada (Kocaeli/İzmit) 22TL veriyorum karışık pideye ve yapan yer aşırı güzel yapıyor tadı efsane yanında da kutu kola söylersen tıka basa doyarsın.500gram öncü döner 38 TL tuttu
500gram da az değil ama reisPide söyleyebilirsin. Burada (Kocaeli/İzmit) 22TL veriyorum karışık pideye ve yapan yer aşırı güzel yapıyor tadı efsane yanında da kutu kola söylersen tıka basa doyarsın.
Ayrıca Pide+Kola 38TLden daha az tutacaktır
dfnhodkfhn ben2 taneye doymuyom valayarım döner 5 TL efso
Orası öyle ama bir ara pide+kola da denemeni öneririm güzel ve doyurucu bi ikili500gram da az değil ama reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
dfnhodkfhn ben2 taneye doymuyom vala