Neler Yeni

Çözüldü✓ DP KABLOSU GPU DAYKEN GÖRÜNTÜ GELMİYOR VE BİOSA GİRMİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Arkadaşlar merhaba, dp kablomu anakart a takınca pc açılıyor fakat , ekran kartına takınca görüntü gelmiyor. bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Sistem : Ryzen 5 5600g

1060 3 gb

msi b550 mortar wifi

16 gb ram

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartında başka DP çıkışına takmayı dene. Ekran kartını çıkartıp takmayı dene. Anakart üzerinde hata ışığı yanıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartında başka DP çıkışına takmayı dene. Ekran kartını çıkartıp takmayı dene. Anakart üzerinde hata ışığı yanıyor mu
kardeşim ekran kartında takılıyken açmaya çalışınca hiç bir şey yanmıyor ışık vs ama Siyah ekranda kalıyor. kasa çalışıyor her şey çalışıyor. o dediklerini yaptım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Anakart üzerinde arıza ışıkları olur 24pin kablosunun yanında. VGA ışığı yanıyor mu ekran kartına takınca.?
1644953249716.png

Anakarta takıp PC'yi aç. Ekran kartını görüyor mu kontrol et aygıt yöneticisinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Anakart üzerinde arıza ışıkları olur 24pin kablosunun yanında. VGA ışığı yanıyor mu ekran kartına takınca.?
Alıntıyı görüntüle
Anakarta takıp PC'yi aç. Ekran kartını görüyor mu kontrol et aygıt yöneticisinden.
Vga ışığı yanıyor daha sonra sönüyor. onları biliyorum. bilgisayar parça bilgim iyi ama bu sorunu çzöemedim

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Kasa içi fotoğraf atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Kasa içi fotoğraf atın.
Şuan apudayken pc açık çalışıyor, hiç bir ışığı yanmıyor, Ama dp kablosunu Ekran kartına taktığımda görüntü gelmiyor, pc açık her şey okey. ama görüntü Dp kablosu anakarta takılıyken geliyor.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bu adımları uyguladıktan sonra dosya.co sitesine yükleyin ardından buraya linki gönderin;

Şuan apudayken pc açık çalışıyor, hiç bir ışığı yanmıyor, Ama dp kablosunu Ekran kartına taktığımda görüntü gelmiyor, pc açık her şey okey. ama görüntü Dp kablosu anakarta takılıyken geliyor.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dediğimi yapar mısın lütfen. Ekran kartı aygıt yöneticisinde görünüyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Dediğimi yapar mısın lütfen. Ekran kartı aygıt yöneticisinde görünüyor mu ?
Nvidia denetim masasında görünüyor. Özelliklere bakınca görünüyor sorun yok ama. ne zaman dp u ekran kartına taksam pc açılmıyor. Bios güncellemesinden sonra böyle oldu. daha önce bios a girmiyordu dedim güncelleme yapayım. Daha sonra güncelledim ve şimdi böyle oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,597
Üyeler
163,526
Son üye
yunu656546
Top Bottom