Neler Yeni

Dragos monitör alınır mi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,252
İsim
Bilal Tepe
Ben bu ürünü aldım, ürün sahte alma dp kablosu ile bağlayınca random bir isim gözüküyor, 4k ve 2k olarak çalışıyor, ama tamamen yalan ne 144hz çalışıyor ne de 4k çalışıyor, hdmi üzerinden bağlandığında ise cihazın adı gözüküyor onu aradığımda japon firmanın full hd bir cihazı çıktı internette, bildiğin full hd 60hz panele sahte yazılım yükleyip satıyorlar, geldiği gibi paketleyip gönderdim.
Eyw çok teşekkür

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Screenshot_20221021-154924_YouTube.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis sen en iyisi hic bulasma buna iade edemezsin vs

Son düzenleme:

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
1666356728760.png

Bildiğin dolandırıcılık sayılır, ama sanıyorum ki satıcı firmada bu konudan bir haber, mevcutta zaten 144hz ekranım vardı, bunu yanına taktım 2k 144hz ayarladım, verilen görüntünün ne 2k ne de 144hz olmadığını her kez anlar, ama yorumları görünce anlıyorum ki ürünü alan çoğu kişi bilgisayarında veya playstationda istediği özelliği/yazıyı gördüğünde onaylayıp geçmiş, 28 inçte 4k diye sattıkları ekranın pixelleri sayılıyordu, şuan 2k 27inç 165hz kullanıyorum kafanı içine soksan 1 tane pixel göremezsin, kesinlikle uzak durun, aynı firmanın 24 inç 165hz monitörünü de almıştım o da ertesi gün iade ettim çünkü gerçekten 165hz olsa da kalite inanılmaz düşüktü, en azından iade konusunda yormuyorlar anında onaylıyorlar :D

2011 yılında full hd monitörler pahalı iken kendime markasız bir full hd monitör almıştım özelliklerini bile bilmiyordum, 24 inç ips panel çıktı hala sorunsuz çalışıyor aşırı memnunum, o sebeple markasız ürünlere bir şans vermek istemiştim ama artık markasız ürün alınmaz iki tane aldım ikisi de inanılmaz berbattı, paraya kıyıp (ki bu dragos dan 600tl daha pahalıydı, yani çokta parayı kıydım sayılmaz :D)asus aldım aşırı memnunum, monitör konusunda mutlaka kendini kanıtlamış markaları seçmenizi tavsiye ederim.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Samet Kapucuoğlu
Kim bilir göz sağlığına etkileri nelerdir

GHOST8967

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Şahin

4k 60hz 2k 144hz veren monitör ve 4bin TL YouTube de baktım gerçekten doğru ayarları vs alınır mi ips ayrıca 😅
Ürünü 6 ay kullanmış olarak almak isteyenlere ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. Verdiğim bilgilerde yaşadığım,gözlemlediğim sorunları aktaracağım. Düşünerek alınız sonra pişman olmayınız.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ:
1. Üründe aşırı ışık sızması bulunmaktadır.
2. Ürün aşırı ısınmaktadır.
3. Ürünün arka kısmında bulunan RGB ışıklar yetersiz ışık veriyor. Ancak arka kısma bakınca fark edersiniz.
4. Ürünün hoparlörleri yüksek ses vermiyor. Ayrıca gerçek sesi vermiyor,sesin kalitesi düşüyor.
5. Ürünün parlaklık ve kontrast ayarı %50 ile %100 arasında farklılık bulunmamaktadır.
6. HDR desteği bulunmaktadır. Fakat HDR açılınca Aşırı Sarı oluyor.
7. 4K 2160P Çözünükten 2K 1440P çözünürlüğüne geçince görüntü kalitesi çok kötü oluyor gerçek 2K 1440P kalitesi değil
8. Ürünün plastik kalitesi çok kaliteli değil
9. Ürün vidaları iyi sıkıldığı halde oynuyor.
10. Ürünün kenarların da açıklıklar var dı arka kısımda çerçeveden ışık süzüyordu

Ürünün eksileri bunlar arkadaşlar ayrıca 6 ay boyunca aktif kullandım. 11.03.2024 tarihinde ekranımın sağ tarafı aşırı karardı.Garantiye verdim ben pişmanım sizlerde alıp pişman olmayınız. Ürünün fiyatı da yüksek bu markalardan uzak durunuz kendini kanıtlamış bilindik markalardan ürün alınız.

Top Bottom