Neler Yeni

Dragos monitör iyi midir sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yılmaz Yaşar
Bu monitör konusunda çok insandan kötü eleştiri aldım fakat teknolojik aletin şans işi olduğuna kanaati bu konuda getiriyorum :D
Benim kullandığım monitörün belki markası fazla duyulmamıştır zaten hediye geldi dragos marka 165 hertz 1ms 27 inç bir oyuncu monitörü.
İlk başta kaygılıydım kötü mü vs. ama gerçekten bir sorunun olmadığını gördüm ölü pikseli 0 renkleri güzel, bir sıkıntısı yok.
Sizce teknolojik alet şans işimidir? Kullanan başka var mı monitörü?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Teknoloji değilde, monitörler şans işi.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bir tanıdığım bilinen bir markadan monitör aldı 2-3 ölü pikselle geldi ve forumda da böyle olayları görüyoruz doğru değil miyim :D
Ben hiç ölü piksel ile karşılaşmadım Acer kullanıyorum

B0ra

80+ Bronze
Bu monitör konusunda çok insandan kötü eleştiri aldım fakat teknolojik aletin şans işi olduğuna kanaati bu konuda getiriyorum :D
Benim kullandığım monitörün belki markası fazla duyulmamıştır zaten hediye geldi dragos marka 165 hertz 1ms 27 inç bir oyuncu monitörü.
İlk başta kaygılıydım kötü mü vs. ama gerçekten bir sorunun olmadığını gördüm ölü pikseli 0 renkleri güzel, bir sıkıntısı yok.
Sizce teknolojik alet şans işimidir? Kullanan başka var mı monitörü?
Dragos ürünleri asla alınmaz. Aynı izoly gibi bir marka. Diyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bir tanıdığım bilinen bir markadan monitör aldı 2-3 ölü pikselle geldi ve forumda da böyle olayları görüyoruz doğru değil miyim :D
Zaten MSI dışı garanti kapsamına giriyor ölü pixeller. sizde de çıkabilirdi 22 tane ölüpixel. o zaman Dragos kötü marka diyecektiniz. dediğim gibi monitör şans işi.

Top Bottom