DRAM ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor.

thecarlos

80+
Reaksiyon skoru
114
Arkadaşlar,b650m silver biostar anakart, 2x16 5600mhz 30cl gskill flare x5, 7500F, inno3d 4070super sistem sahibiyim. Bir kaç gündür sistemi açtığım da ekrana görüntü gelmiyor, monitör no video input diyor uyku moduna alıyro kendini. Ve anakartın üzerinde DRAM ışığı yanıyor yardım edin lütfen.

Ramin 1ini çıkar aç. Yine açılmazsa yerini değiştirip yine dene. Yine olmazsa ben bios sıfırlayıp açmıştım. Am5 geçtiğimde aynı sorun vardı.

Arkadaşlar,b650m silver biostar anakart, 2x16 5600mhz 30cl gskill flare x5, 7500F, inno3d 4070super sistem sahibiyim. Bir kaç gündür sistemi açtığım da ekrana görüntü gelmiyor, monitör no video input diyor uyku moduna alıyro kendini. Ve anakartın üzerinde DRAM ışığı yanıyor yardım edin lütfen.
Ramlar tek tek denersin.
Bios pili çıkar 15sn sonra tak dene vs.

Ramları çıkarıp denedim kırmızı yanıyor ramlar takılı değilken. Ramlar takılıyken de kırmızı yanıyor. Ramların yerini değiştiricem. Olmazsa dediğiniz gibi bios pili tak çıkar yapacğaım.

Olmadı arkadaşlar. Bios pilini söküp bekledim geri taktım. Ekran kartını sök çıkar yaptım. Ramların yerini değiştirdim olmadı ya. Yarın bilgisayarcıya götürücem tanıdık sevdiğimiz birisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,084
Üyeler
183,057
Son üye
Yigitt1
Geri