Neler Yeni

Yardım ACİL! DRAM KIRMIZI IŞIK SORUNU DEVAM EDİYOR!

mr__white

80+
Sistem bu:

R7 9700X / GIGABYTE B850M D3HP / XPG LANCER 16GB (x2) / ASUS PRIME OC RTX 5070 / KINGSTON KC3000 2TB / XPG INVADER X / FSP VITA 750W /THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE V2

Geçenlerde açtığım konudaki sorun devam ediyor ne yaptıysam düzeltemedim, bugün de yeni ram alıp denedim ama sonuç yine aynı lütfen yardımcı olun artık kafayı yiyeceğim
image.jpg

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Tuğrul
Sistem bu:

R7 9700X / GIGABYTE B850M D3HP / XPG LANCER 16GB (x2) / ASUS PRIME OC RTX 5070 / KINGSTON KC3000 2TB / XPG INVADER X / FSP VITA 750W /THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE V2

Geçenlerde açtığım konudaki sorun devam ediyor ne yaptıysam düzeltemedim, bugün de yeni ram alıp denedim ama sonuç yine aynı lütfen yardımcı olun artık kafayı yiyeceğimAlıntıyı görüntüle
Ramlerin konumlarını denemişsindir diye düşünüyorum 1-3, 2-4 slot olacak şekilde yerleştiriliyor. Anakartında problem olabilir senin durumda yapabileceğin tek şey bios pilini çıkartıp bı 5-10 dk bekleyip geri takmak.

mr__white

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerin konumlarını denemişsindir diye düşünüyorum 1-3, 2-4 slot olacak şekilde yerleştiriliyor. Anakartında problem olabilir senin durumda yapabileceğin tek şey bios pilini çıkartıp bı 5-10 dk bekleyip geri takmak.
valla her şeyi denedi hocam bios pili, yer değiştrme, quick flash ile bios güncelleme yok olmıyor

quartle

80+ Gold
valla her şeyi denedi hocam bios pili, yer değiştrme, quick flash ile bios güncelleme yok olmıyor
aldığınız yerle iletişime geçtiniz mi kart arızalıdır direk belki

mr__white

80+
aldığınız yerle iletişime geçtiniz mi kart arızalıdır direk belki
onlara sorduğumda biz ilk çalıştırmada görüntü aldık dediler, hatta onların test ettiği ramin aynısını aldım fakat yok olmadı

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
kadir
Görüntü gelmiyor mu hiçbir şekilde?
Bu olay bana da oluyor 10 çalıştırmanın birinde birkaç gündür, ne hikmetse mouse'a basınca geçiyor ve ekran geliyor.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Tuğrul
Hiç kullandınız mı? İlk aldığınızdan beri mi böyle yoksa bir işlem sonucunda falan mı böyle oldu.

mr__white

80+
Görüntü gelmiyor mu hiçbir şekilde?
Bu olay bana da oluyor 10 çalıştırmanın birinde birkaç gündür, ne hikmetse mouse'a basınca geçiyor ve ekran geliyor.
hocam daha hiç açamadım sistemi
anakart işlemci kasa ve psu montajlı bir şekilde creature game storedan aldım
Hiç kullandınız mı? İlk aldığınızdan beri mi böyle yoksa bir işlem sonucunda falan mı böyle oldu.
daha hiç açamadım hocam

quartle

80+ Gold

daha hiç açamadım hocam
firma size kanıt attı mı hocam çalıstıgına dair
Mesaj otomatik birleştirildi:

değişim değil direk iade de edebilirsiniz diye biliyorum

mr__white

80+
firma size kanıt attı mı hocam çalıstıgına dair
yok valla öyle fotoğraf video vs istemedim ama en son çare kasayı tekrar paketleyip onlara geri göndereceğim tekrar test etsinler

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Tuğrul

daha hiç açamadım hocam
Aldığınız yerle görüşüp iade edin veya yardımcı olsunlar. Bı kere servise yollarsanız iade zamanı kaçar

Top Bottom